Системи управління в агропромисловому виробництві. Міжнародні стандарти
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Системи управління в агропромисловому виробництві. Міжнародні стандарти
Системы управления в агропромышленном производстве. Международные стандарты Control systems in agroindustrial production. International standards |
|
Creator |
Соболєв, А. С.
Соболев, А. С. Sobolev A. |
|
Subject |
радіація
охорона здоров'я безпека продуктів харчування агропромисловий комплекс радиация охрана здоровья безопасность продуктов питания агропромышленный комплекс radiation health care safety of food stuffs agroindustrial complex |
|
Description |
Книга є навчальним посібником з систем управління виробництвом сільськогосподарської сировини та продуктів харчування. Всебічно висвітлюються методологічні, організаційно-правові та практичні засади систем: екологічного менеджменту та аудиту за стандартами ISO серії 14000, безпеки та управління ризиками у виробництві харчової продукції за вимогами НАССР, менеджменту охорони здоров’я та безпеки персоналу згідно стандарту OHSAS 18001, з урахуванням міжнародних стандартів та нормативно - методичних документів України. Книга является учебным пособием по системам управления производством сельскохозяйственного сырья и продуктов питания. Всесторонне освещаются методологические, организационно-правовые и практические основы систем: экологического менеджмента и аудита по стандартам ISO серии 14000, безопасности и управления рисками в производстве пищевой продукции в соответствии с требованиями НАССР, менеджмента охраны здоровья и безопасности персонала согласно стандарта OHSAS 18001, с учетом международных стандартов и нормативно - методических документов Украины. A book is a train aid on the control systems by production agricultural raw material and food stuffs. The methodological are comprehensively lighted, organizatsionno-pravovie and practical bases of the systems: ecological management and audit on standards ISO series 14000, safety and management by the risks in production of food goods in accordance with the NASSR requirements, management of health care and safety personnel in obedience to the OHSAS 18001 standard, taking into account international standards and is normative - methodical documents of Ukraine.
|
|
Date |
2013-12-02T11:10:31Z
2013-12-02T11:10:31Z 2005 |
|
Type |
Learning Object
|
|
Identifier |
Соболєв, А. С. Системи управління в агропромисловому виробництві. Міжнародні стандарти : навч. посіб. / А. С. Соболєв – К.: ІПДО НУХТ, 2005. - 112 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11704 |
|