Стабілізатори харчових продуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Стабілізатори харчових продуктів
Стабилизаторы пищевых продуктов Stabilizers food |
|
Creator |
Сергіенко, А. І.
Мельник, О. П. Ковалевська, Є. І. Корецька, І. Л. Сергиенко, А. И. Мельник, О. П. Ковалевская, Е. И. Корецкая, И. Л. Sergienko, A. Melnyk, O. P. Kovalevska, E. Koretska, I. |
|
Subject |
харчові продукти
стабілізаційні системи пищевые продукты стабилизаторы foods stabilization system |
|
Description |
Розглянуто необхідність розроблення стабілізаційних систем для формування потрібних реологічних властивостей готових продуктів.Рассмотрена необходимость разработки стабилизационных систем для формирования нужных реологических свойств готовых продуктов. Discussed the need for stabilization systems for the formation of the desired rheological properties of the finished products.
|
|
Date |
2013-12-02T15:11:10Z
2013-12-02T15:11:10Z 2008 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Стабілізатори харчових продуктів / А. І. Сергієнко, О. П. Мельник, Є. І. Ковалевська, І. Л. Корецька // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 74 наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 21-22 квітня 2008р. – К.: НУХТ, 2008. – С. 120.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11732 |
|
Language |
uk_UK
|
|