Запис Детальніше

Стабілізатори харчових продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Стабілізатори харчових продуктів
Стабилизаторы пищевых продуктов
Stabilizers food
 
Creator Сергіенко, А. І.
Мельник, О. П.
Ковалевська, Є. І.
Корецька, І. Л.
Сергиенко, А. И.
Мельник, О. П.
Ковалевская, Е. И.
Корецкая, И. Л.
Sergienko, A.
Melnyk, O. P.
Kovalevska, E.
Koretska, I.
 
Subject харчові продукти
стабілізаційні системи
пищевые продукты
стабилизаторы
foods
stabilization system
 
Description Розглянуто необхідність розроблення стабілізаційних систем для формування потрібних реологічних властивостей готових продуктів.Рассмотрена необходимость разработки стабилизационных систем для формирования нужных реологических свойств готовых продуктов. Discussed the need for stabilization systems for the formation of the desired rheological properties of the finished products.
 
Date 2013-12-02T15:11:10Z
2013-12-02T15:11:10Z
2008
 
Type Thesis
 
Identifier Стабілізатори харчових продуктів / А. І. Сергієнко, О. П. Мельник, Є. І. Ковалевська, І. Л. Корецька // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 74 наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 21-22 квітня 2008р. – К.: НУХТ, 2008. – С. 120.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11732
 
Language uk_UK