Запис Детальніше

Нові хлібобулочні вироби лікувально-профілактичного призначення

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Нові хлібобулочні вироби лікувально-профілактичного призначення
Новые хлебобулочные изделия лечебно-профилактического назначения
New bakery therapeutic and prophylactic purposes
 
Creator Іщенко, Т. І.
Ищенко, Т. И.
Ishchenko, T.
Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Доценко, В. Ф.
Доценко, В. Ф.
Dotsenko, V.
 
Subject хліб
хлеб
bread
сухий молочний продукт «Космол»
сухой молочный продукт «Космол»
dry milk product "cosmology"
карбюлоза
карбюлоза
karbyuloza
якість
качество
quality
 
Description Експериментально доведено доцільність застосування сухого молочного продукту «Космол» та полісахариду карбюлози при виробництві хлібобулочних виробів для підвищення їх харчової та біологічної цінності. Экспериментально доказана целесообразность применения сухого молочного продукта «Космол» и полисахарида карбюлозы при производстве хлебобулочных изделий для повышения их пищевой и биологической ценности. Experimentally demonstrated the usefulness of dry milk product "cosmology" and polysaccharide karbyulozy in bakery products to improve their nutritional and biological value.
 
Date 2013-12-02T15:18:28Z
2013-12-02T15:18:28Z
1994
 
Type Thesis
 
Identifier Іщенко, Т. І. Нові хлібобулочні вироби лікувально-профілактичного призначення / Т. І. Іщенко, В. І. Дробот, В. Ф. Доценко // Розвиток масового харчування, готельного господарства і туризму в умовах ринкових відносин : Міжнародна науково-практична конференція, 19-20 жовтня 1994 р. – К. : КДТЕУ, 1994. – С. 32-33.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11734