Нові хлібобулочні вироби лікувально-профілактичного призначення
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Нові хлібобулочні вироби лікувально-профілактичного призначення
Новые хлебобулочные изделия лечебно-профилактического назначения New bakery therapeutic and prophylactic purposes |
|
Creator |
Іщенко, Т. І.
Ищенко, Т. И. Ishchenko, T. Дробот, В. І. Дробот, В. И. Drobot, V. Доценко, В. Ф. Доценко, В. Ф. Dotsenko, V. |
|
Subject |
хліб
хлеб bread сухий молочний продукт «Космол» сухой молочный продукт «Космол» dry milk product "cosmology" карбюлоза карбюлоза karbyuloza якість качество quality |
|
Description |
Експериментально доведено доцільність застосування сухого молочного продукту «Космол» та полісахариду карбюлози при виробництві хлібобулочних виробів для підвищення їх харчової та біологічної цінності. Экспериментально доказана целесообразность применения сухого молочного продукта «Космол» и полисахарида карбюлозы при производстве хлебобулочных изделий для повышения их пищевой и биологической ценности. Experimentally demonstrated the usefulness of dry milk product "cosmology" and polysaccharide karbyulozy in bakery products to improve their nutritional and biological value.
|
|
Date |
2013-12-02T15:18:28Z
2013-12-02T15:18:28Z 1994 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Іщенко, Т. І. Нові хлібобулочні вироби лікувально-профілактичного призначення / Т. І. Іщенко, В. І. Дробот, В. Ф. Доценко // Розвиток масового харчування, готельного господарства і туризму в умовах ринкових відносин : Міжнародна науково-практична конференція, 19-20 жовтня 1994 р. – К. : КДТЕУ, 1994. – С. 32-33.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11734 |
|