Разработка улучшенных ржано-пшеничных, заварных сортов хлеба
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Разработка улучшенных ржано-пшеничных, заварных сортов хлеба
Розробка поліпшених житньо-пшеничних, заварних сортів хліба Development of improved rye-wheat, scalded breads |
|
Creator |
Дробот, В. І.
Дробот, В. И. Drobot, V. Побегай, Т. В. Побегай, Т. В. Pobehay, T. Іщенко, Т. І. Ищенко, Т. И. Ishchenko, T. |
|
Subject |
заварний житньо-пшеничний хліб
заварной ржано-пшеничный хлеб boiled rye-wheat bread полісолодових екстракт «Полісол» (ПЕ) полисолодовый экстракт «Полисол» (ПЭ) polymalt extract "Polisol" (PE) насіння льону (СЛ) семя льна (СЛ) flax seed (FS) пектин-вітамінний порошок (ПВП) пектин-витаминный порошок (ПВП) pectin and vitamin powder (PVP) |
|
Description |
Наведено результати досліджень застосування полісолодового екстракту «Полісол» (ПЕ), подрібненого насіння льону (СЛ) і пектин-вітамінного порошку (ПВП) при виробництві заварних житньо-пшеничних сортів хліба. Встановлено оптимальні дозування ПЕ, СЛ та ПВП, а також підібрані технологічні схеми приготування поліпшених сортів заварного житньо-пшеничного хліба. Наведены результаты исследований применения полисолодового экстракта «Полисол» (ПЭ), измельченных семян льна (СЛ) и пектин-витаминного порошка (ПВП) при производстве заварных ржано-пшеничных сортов хлеба. Установлены оптимальные дозировки ПЭ, СЛ и ПВП, а также подобраны технологи¬ческие схемы приготовления улучшенных сортов заварного ржано-пшеничного хлеба. Imposed by the results of studies applying polisolodovogo extract "Polisol" (PE), crushed flax seeds (FS) and pectin-vitamin powder (PVP) in the production of scalded rye-wheat breads. The optimal dosage of PE, SL and PVP, as well as selected techno-logical scheme of preparation of improved varieties brewed rye-wheat bread.
|
|
Date |
2013-12-02T15:23:57Z
2013-12-02T15:23:57Z 1991 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Дробот, В. И. Разработка улучшенных ржано-пшеничных, заварных сортов хлеба / В. И. Дробот, Т. В. Побегай, Т. И. Ищенко // Научное обеспечение хранения и переработки растительного сырья в пищевой промышленности : Научная конференция посвященная 60-летию МТИПП, 29-31 октября 1991 г. – М. : МТИПП, 1991. – Часть 1. – С. 40-41.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11736 |
|
Language |
other
|
|