Способ получение полисолодового экстракта (А. с. 1596746)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Способ получение полисолодового экстракта (А. с. 1596746)
Спосіб отримання полісолодових екстракту (А. с. 1596746) Method of preparation of a poly malt extract (А. с. 1596746) |
|
Creator |
Емельянова, Н. А.
Ємельянова, Н. О. Yemelyanova, N. Данілевська, А. В. Данилевская, А. В. Danilevska, A. Кошова, В. М. Кошевая, В. Н. Koshova, V. Диченко, Л. В. Диченко, Л. В. Dichenko, L. Иванов, В. С. Іванов, В. С. Ivanov, V. S. Хіврич, Б. І. Хиврич, Б. И. Hivrich, B. |
|
Subject |
солодовый экстракт
сусло ячменный солод овсяный солод солодовий екстракт сусло ячмінний солод вівсяний солод malt extract wort barley malt oat malt |
|
Description |
Способ получения полисолодового экстракта, предусматривающий приготовление пшеничного и овсяного солода, отлежку его, дробление солодов и гороха, смешивание солодов с водой, разваривание затора, ферментативный гидролиз, фильтрование экстракта и упаривание, отличающийся тем, что, с целью повышения пищевой ценности готового продукта, снижения его себестоимости и ускорения процесса, отлежку солода осуществляют в течение 7-14 сут., после дробления пшеничный солод в количестве 5-10 % от его обьема смешивают с горохом и водой до гидромодуля от 1:5 до 1:6, смесь подвергают развариванию в течение 20-30 мин и охлаждают, а перед ферментативным гидролизом в затор добавляют остальное количество пшеничного солода, овсяный солод и воду до гидромодуля от 1:5 до 1:6, при этом для приготовления затора используют пшеничный солод, овсяный солод и горох при соотношении от 0,5:0,5:0,5 до 1,5:1,5:1.5. Спосіб отримання полисолодового екстракту, що передбачає приготування пшеничного і вівсяного солоду, відлежування його, дроблення солодов і гороху, змішування солодов з водою, разваривание затору, ферментативний гідроліз, фільтрування екстракту і упаривание, що б тим, що, з метою підвищення харчової цінності готового продукту, зниження його собівартості і прискорення процесу, відлежування солоду здійснюють протягом 7-14 діб, після дроблення пшеничний солод у кількості 5-10 % від його об'єму змішують з горохом і водою до гідромодуля від 1:05 до 1:6, суміш піддають развариванию протягом 20-30 хв і охолоджують, а перед ферментативним гідролізом в затор додають решту пшеничного солоду , вівсяний солод і воду до гідромодуля від 1:05 до 1:6, при цьому для приготування затору використовують пшеничний солод, вівсяний солод і горох при співвідношенні від 0,5:0,5:0,5 до 1,5:1,5:1.5.Method of obtaining poly эkstrakta malt , wheat and predusmatryvayuschyy pryhotovlenye ovsyanoho malt otlezhku ego droblenye Solodov and peas , smeshyvanye Solodov with water razvaryvanye congestion, enzymatic hydrolysis , and fyltrovanye эkstrakta uparivanija , otlychayuschyysya topics , that , with aim of povыshenyya pyschevoy Values finished product Reduction ego sebestoymosty and uskorenyya process, otlezhku malt osuschestvlyayut first forum in 7-14 days. , after droblenyya Wheat malt in quantities of 5-10 % from ego Obem smeshyvayut with peas and water to hydromodulya from 1:5 to 1:6, a mixture podverhayut razvaryvanyyu Your first forum in 20-30 minutes and ohlazhdayut and enzymatic hydrolysis prior to congestion dobavlyayut else Quantity wheat malt , malt and water ovsyanыy to hydromodulya from 1:5 to 1:6, while Told to pryhotovlenyya Optimizer yspolzuyut wheat malt, malt and peas ovsyanыy at sootnoshenyy here to 0,5:0,5:0,5 1,5:1,5:1.5 .
|
|
Date |
2013-12-02T14:58:13Z
2013-12-02T14:58:13Z 1990 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
А. с. 1596746 СССР, SU AI 6 C 12 S 1/10 . Способ получение полисолодового экстракта / Емельянова Н. А., Далилевська А. В., Кошова В. М., Диченко Л. В., Иванов В. С., Хіврич Б. І. - № 4444684 ; заявл. 20.06.1988 ; опубл. 01.06.1990, Бюл. № 157.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11724 |
|
Language |
other
|
|