Запис Детальніше

Способ получение полисолодового экстракта (А. с. 1596746)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Способ получение полисолодового экстракта (А. с. 1596746)
Спосіб отримання полісолодових екстракту (А. с. 1596746)
Method of preparation of a poly malt extract (А. с. 1596746)
 
Creator Емельянова, Н. А.
Ємельянова, Н. О.
Yemelyanova, N.
Данілевська, А. В.
Данилевская, А. В.
Danilevska, A.
Кошова, В. М.
Кошевая, В. Н.
Koshova, V.
Диченко, Л. В.
Диченко, Л. В.
Dichenko, L.
Иванов, В. С.
Іванов, В. С.
Ivanov, V. S.
Хіврич, Б. І.
Хиврич, Б. И.
Hivrich, B.
 
Subject солодовый экстракт
сусло
ячменный солод
овсяный солод
солодовий екстракт
сусло
ячмінний солод
вівсяний солод
malt extract
wort
barley malt
oat malt
 
Description Способ получения полисолодового экстракта, предусматривающий приготовление пшеничного и овсяного солода, отлежку его, дробление солодов и гороха, смешивание солодов с водой, разваривание затора, ферментативный гидролиз, фильтрование экстракта и упаривание, отличающийся тем, что, с целью повышения пищевой ценности готового продукта, снижения его себестоимости и ускорения процесса, отлежку солода осуществляют в течение 7-14 сут., после дробления пшеничный солод в количестве 5-10 % от его обьема смешивают с горохом и водой до гидромодуля от 1:5 до 1:6, смесь подвергают развариванию в течение 20-30 мин и охлаждают, а перед ферментативным гидролизом в затор добавляют остальное количество пшеничного солода, овсяный солод и воду до гидромодуля от 1:5 до 1:6, при этом для приготовления затора используют пшеничный солод, овсяный солод и горох при соотношении от 0,5:0,5:0,5 до 1,5:1,5:1.5. Спосіб отримання полисолодового екстракту, що передбачає приготування пшеничного і вівсяного солоду, відлежування його, дроблення солодов і гороху, змішування солодов з водою, разваривание затору, ферментативний гідроліз, фільтрування екстракту і упаривание, що б тим, що, з метою підвищення харчової цінності готового продукту, зниження його собівартості і прискорення процесу, відлежування солоду здійснюють протягом 7-14 діб, після дроблення пшеничний солод у кількості 5-10 % від його об'єму змішують з горохом і водою до гідромодуля від 1:05 до 1:6, суміш піддають развариванию протягом 20-30 хв і охолоджують, а перед ферментативним гідролізом в затор додають решту пшеничного солоду , вівсяний солод і воду до гідромодуля від 1:05 до 1:6, при цьому для приготування затору використовують пшеничний солод, вівсяний солод і горох при співвідношенні від 0,5:0,5:0,5 до 1,5:1,5:1.5.Method of obtaining poly эkstrakta malt , wheat and predusmatryvayuschyy pryhotovlenye ovsyanoho malt otlezhku ego droblenye Solodov and peas , smeshyvanye Solodov with water razvaryvanye congestion, enzymatic hydrolysis , and fyltrovanye эkstrakta uparivanija , otlychayuschyysya topics , that , with aim of povыshenyya pyschevoy Values finished product Reduction ego sebestoymosty and uskorenyya process, otlezhku malt osuschestvlyayut first forum in 7-14 days. , after droblenyya Wheat malt in quantities of 5-10 % from ego Obem smeshyvayut with peas and water to hydromodulya from 1:5 to 1:6, a mixture podverhayut razvaryvanyyu Your first forum in 20-30 minutes and ohlazhdayut and enzymatic hydrolysis prior to congestion dobavlyayut else Quantity wheat malt , malt and water ovsyanыy to hydromodulya from 1:5 to 1:6, while Told to pryhotovlenyya Optimizer yspolzuyut wheat malt, malt and peas ovsyanыy at sootnoshenyy here to 0,5:0,5:0,5 1,5:1,5:1.5 .
 
Date 2013-12-02T14:58:13Z
2013-12-02T14:58:13Z
1990
 
Type Other
 
Identifier А. с. 1596746 СССР, SU AI 6 C 12 S 1/10 . Способ получение полисолодового экстракта / Емельянова Н. А., Далилевська А. В., Кошова В. М., Диченко Л. В., Иванов В. С., Хіврич Б. І. - № 4444684 ; заявл. 20.06.1988 ; опубл. 01.06.1990, Бюл. № 157.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11724
 
Language other