Запис Детальніше

Технология рыбных рубленых полуфабрикатов для школьного питания

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технология рыбных рубленых полуфабрикатов для школьного питания
Технологія рибних рублених напівфабрикатів для шкільного харчування
Technology of chopped fish semi-finished products for school nutrition
 
Creator Украинец, А. И.
Українець, А. І.
Ukrainets, A.
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Пешук, Л. В.
Пешук, Л. В.
Peshuk, L.
Хіврич, Б. І.
Хиврич, Б. И.
Hivrich, B.
 
Subject горох
соя
детское питание
рыбные котлеты
белок
горох
дитяче харчування
соя
рибні котлети
білок
peas
soybeans
baby food
fish cutlets
egg
 
Description На основе теоретического и экспериментальных исследований доказано, что использовании в рецептуре рыбных рубленых полуфабрикатов таких бобовых культур как горох и соя, я также солодов из них значительно повышает биологическую ценность белка.На основі теоритичних і експериментальних досліджень доведено, що використанні в рецептурі рибних рублених напівфабрикатів таких бобових культур як горох і соя, я також солодів із них значно підвищує біологічну цінність білка. On the basis of theoretical and experimental studies demonstrated that the use of fish in the recipe log semis legumes such as peas and soybeans, I also malts of which greatly increases the biological value of protein.
 
Date 2013-12-02T14:58:21Z
2013-12-02T14:58:21Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Технология рыбных рубленых полуфабрикатов для школьного питания / А. И. Украинец, В. Н. Пасичный, Л. В. Пешук, Б. И. Хиврич // Продукты и ингредиенты. – 2007. – № 7. – С. 74-75.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11725
 
Language other