Технология рыбных рубленых полуфабрикатов для школьного питания
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технология рыбных рубленых полуфабрикатов для школьного питания
Технологія рибних рублених напівфабрикатів для шкільного харчування Technology of chopped fish semi-finished products for school nutrition |
|
Creator |
Украинец, А. И.
Українець, А. І. Ukrainets, A. Пасічний, В. М. Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Пешук, Л. В. Пешук, Л. В. Peshuk, L. Хіврич, Б. І. Хиврич, Б. И. Hivrich, B. |
|
Subject |
горох
соя детское питание рыбные котлеты белок горох дитяче харчування соя рибні котлети білок peas soybeans baby food fish cutlets egg |
|
Description |
На основе теоретического и экспериментальных исследований доказано, что использовании в рецептуре рыбных рубленых полуфабрикатов таких бобовых культур как горох и соя, я также солодов из них значительно повышает биологическую ценность белка.На основі теоритичних і експериментальних досліджень доведено, що використанні в рецептурі рибних рублених напівфабрикатів таких бобових культур як горох і соя, я також солодів із них значно підвищує біологічну цінність білка. On the basis of theoretical and experimental studies demonstrated that the use of fish in the recipe log semis legumes such as peas and soybeans, I also malts of which greatly increases the biological value of protein.
|
|
Date |
2013-12-02T14:58:21Z
2013-12-02T14:58:21Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Технология рыбных рубленых полуфабрикатов для школьного питания / А. И. Украинец, В. Н. Пасичный, Л. В. Пешук, Б. И. Хиврич // Продукты и ингредиенты. – 2007. – № 7. – С. 74-75.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11725 |
|
Language |
other
|
|