Запис Детальніше

Деструктивні перетворення галактосахаридів в процесі солодування сої

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Деструктивні перетворення галактосахаридів в процесі солодування сої
Деструктивные преобразования галактосахаридив в процессе солодування сои
Destructive halaktosaharydiv transformation during soybean soloduvannya
 
Creator Домарецький, В. А.
Домарецкий, В. А.
Domareckij, V.
Хіврич, Б. І.
Хиврич, Б. И.
Hivrich, B.
Лопато, Т. В.
Лопато, Т. В.
Lopato, T.
 
Subject галактосахариди
солодорощення
соя
солод із сої
галактосахариды
солодорощения
соя
солод из сои
galactose saccharides
malting
soybeans
soy malt
 
Description Дані досліджень показали, що солодування сої зумовлює позитивні зміни вуглеводного складу зерна — викликає зниження вмісту антипоживних галактосахаридів внаслідок деструкції рафінози та стахіози в солоді сої на 80...90 % порівняно з їх кількістю в зерні сої.
Данные исследований показали, что солодорощення сои приводит положительные изменения углеводного состава зерна - вызывает снижение содержания антипитательных галактосахаридив вследствие деструкции рафинозы и стахиозы в солоде сои на 80 ... 90% по сравнению с их количеством в зерне сои.
These studies showed that the production of malt soy causes positive changes in carbohydrate composition of the grain - is the reduction of antinutrient halaktosaharydiv due to degradation of raffinose and stahiozy malt, soya by 80 ... 90%, compared to their number in soybean.
 
Date 2013-12-02T14:58:35Z
2013-12-02T14:58:35Z
2001
 
Type Article
 
Identifier Домарецький, В. А. Деструктивні перетворення галактосахаридів в процесі солодування сої / В. А. Домарецький, Б. І. Хіврич, Т. В. Лопато // Наукові праці УДУХТ. – К.: УДУХТ, 2001. – № 6. – С. 67 – 88.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11728
 
Language other