Запис Детальніше

Переработка гречихи на солод

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Переработка гречихи на солод
Переробка гречки на солод
Refining of buckwheat malt
 
Creator Толстолуцька, Т. Ф.
Толстолуцкая, Т. Ф.
Tolstolutskaya, T.
Хіврич, Б. І.
Хиврич, Б. И.
Hivrich, B.
Сугулова, Н. П.
Сугулова, Н. П.
Sugulova, N.
Денисова, О. В.
Денісова, О. В.
Denisova, O.
Емельянова, Н. А.
Ємельянова, Н. А.
Yemelyanova, N.
 
Subject экстрактивность
детское питание
гречка
солод
минеральные вещества
мінеральні речовини
гречка
дитяче харчування
солод
екстрактивність
minerals
food for babies
buckwheat
malt
ekstraktyvnist
 
Description Исследована возможность приготовления солода из зерна гречихи, содержащей ценные минеральные вещества. Полученный солод можно использовать для производства продуктов лечебно-профилактического на-значения и детского питания.Досліджено можливість приготування солоду із зерна гречки, що містить цінні мінеральні речовини. Отриманий солод можна використовувати для виробництва продуктів лікувально-профілактичного знаначення і дитячого харчування.The possibility of the preparation of malt grain buckwheat containing valuable minerals. The resulting malt can be used for the production of therapeutic and prophylactic on values and baby food.
 
Date 2013-12-02T14:57:18Z
2013-12-02T14:57:18Z
1991
 
Type Article
 
Identifier Переработка гречихи на солод / Т. Ф. Толстолуцкая, Б. И. Хиврич, Н. П. Сугулова и др. // Пищевая промышленность. – 1991. - № 11. – С. 18-19.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11716
 
Language other