Запис Детальніше

Застосування екструзії у виробництві нових харчових продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Застосування екструзії у виробництві нових харчових продуктів
Применение экструзии в производстве новых пищевых продуктов
Extrusion applications in production of new food
 
Creator Ковбаса, В. Н.
Ковбаса, В. М.
Kovbasa, V.
Дорохович, А. Н.
Дорохович, А. М.
Dorohovich, A.
Хиврич, Б. И.
Хіврич, Б. І.
Hivrich, B.
 
Subject горох
біологічна цінність
харчовий продукт
екструзія
соя
горох
пищевой продукт
биологическая ценность
экструзия
соя
peas
biological value
food product extrusion
soybeans
 
Description Останнім часом набули широкого розповсюдження продукти, у виробництві яких застосовують гідротермічну обробку одночасно з механічною (пропарювання, варіння, сушіння, обсмаження, плющення тощо), що змінює фізико-хімічні властивості сировини, внаслідок чого значно зменшуються витрати енергії на приготування готової страви, а частина продуктів придатна до вживання без кулінарної обробки.
В последнее время получили широкое распространение продукты, в производстве которых применяют гидротермической обработки одновременно с механической (пропарки, варки, сушки, обжарки, прокатки и др.), изменяет физико-химические свойства сырья, вследствие чего значительно уменьшаются затраты энергии на приготовление готового блюда, а часть продуктов пригодна к употреблению без кулинарной обработки.
Recently, widespread products which are used in the production of hydrothermal processing simultaneously with the mechanical (steaming, boiling, drying, roasting, rolling, etc.) that changes the physical and chemical properties of raw materials, resulting in significantly reduced energy consumption for cooking ready meals, and some products suitable for consumption without cooking.
 
Date 2013-12-02T14:57:04Z
2013-12-02T14:57:04Z
1995
 
Type Other
 
Identifier Ковбаса, В. М. Застосування екструзії у виробництві нових харчових продуктів / Ковбаса В. М., Дорохович А. М., Хіврич Б. І. – К.: УкрИНТЭИ. – 1995. – 61 с. (Промислова переробка та зберігання харчових продуктів.)
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11714
 
Language other