Застосування екструзії у виробництві нових харчових продуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Застосування екструзії у виробництві нових харчових продуктів
Применение экструзии в производстве новых пищевых продуктов Extrusion applications in production of new food |
|
Creator |
Ковбаса, В. Н.
Ковбаса, В. М. Kovbasa, V. Дорохович, А. Н. Дорохович, А. М. Dorohovich, A. Хиврич, Б. И. Хіврич, Б. І. Hivrich, B. |
|
Subject |
горох
біологічна цінність харчовий продукт екструзія соя горох пищевой продукт биологическая ценность экструзия соя peas biological value food product extrusion soybeans |
|
Description |
Останнім часом набули широкого розповсюдження продукти, у виробництві яких застосовують гідротермічну обробку одночасно з механічною (пропарювання, варіння, сушіння, обсмаження, плющення тощо), що змінює фізико-хімічні властивості сировини, внаслідок чого значно зменшуються витрати енергії на приготування готової страви, а частина продуктів придатна до вживання без кулінарної обробки. В последнее время получили широкое распространение продукты, в производстве которых применяют гидротермической обработки одновременно с механической (пропарки, варки, сушки, обжарки, прокатки и др.), изменяет физико-химические свойства сырья, вследствие чего значительно уменьшаются затраты энергии на приготовление готового блюда, а часть продуктов пригодна к употреблению без кулинарной обработки. Recently, widespread products which are used in the production of hydrothermal processing simultaneously with the mechanical (steaming, boiling, drying, roasting, rolling, etc.) that changes the physical and chemical properties of raw materials, resulting in significantly reduced energy consumption for cooking ready meals, and some products suitable for consumption without cooking. |
|
Date |
2013-12-02T14:57:04Z
2013-12-02T14:57:04Z 1995 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Ковбаса, В. М. Застосування екструзії у виробництві нових харчових продуктів / Ковбаса В. М., Дорохович А. М., Хіврич Б. І. – К.: УкрИНТЭИ. – 1995. – 61 с. (Промислова переробка та зберігання харчових продуктів.)
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11714 |
|
Language |
other
|
|