Запис Детальніше

Вещества, определяющие вкусовую стабильность пива

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вещества, определяющие вкусовую стабильность пива
Речовини, які визначають смакову стабільність пива
Substances identified taste stability of beer
 
Creator Хиврич, Б. И.
Хіврич, Б. І.
Hivrich, B.
Роздобудько, Б. В.
Роздобудько, Б. В.
Rozdobudko, B.
 
Subject диметилсульфид
вкусовая стабильность
вкус
аромат
пиво
диметилсульфід
смак
смакова стабільність
аромат
пиво
dimethyl sulfide
flavor stability
taste
aroma
beer
 
Description Вещества, которые характеризируют процесс старение пива, относят к различным классам соединений – альдегиды, кетоны, гетероциклические соединения. Большинство из них определяются термином «оff-flavour» как нежелательные компоненты пива. В результате проведенного анализа литературных источников выделено ряд основных механизмов, определяющих синтез веществ старения пива, которые образуются в реакциях окисления аминокислот, спиртов, ненасыщенных жирных кислот, а также химических соединений возникающих в ходе реакции Майяра.Речовини, які характеризують процес старіння пива, відносять до різних класів сполук - альдегіди, кетони, гетероциклічні сполуки. Більшість з них визначаються терміном «оff-flavour» як небажані компоненти пива. У результаті проведеного аналізу літературних джерел виділено ряд основних механізмів, що визначають синтез речовин старіння пива, які утворюються в реакціях окислення амінокислот, спиртів, ненасичених жирних кислот, а також хімічних сполук виникають у ході реакції Майяра.Substances that characterize the process of aging beer, referred to different classes of compounds - aldehydes, ketones, heterocyclic compounds. Most of them are defined by the term "OFF-flavour» as undesirable components of beer. The analysis of literary sources is allocated a number of fundamental mechanisms underlying the synthesis of substances aging beer, which are formed in the oxidation of amino acids, alcohols, unsaturated fatty acids, as well as chemical compounds encountered in the Maillard reaction.
 
Date 2013-12-02T14:57:51Z
2013-12-02T14:57:51Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Хиврич, Б. И. Вещества, определяющие вкусовую стабильность пива / Б. И. Хиврич, Б. В. Роздобудько // Напитки. Технологии и инновации. – 2013. – № 9. – С. 62 – 64.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11721
 
Language other