Визначення раціональних режимів замочування сої при солодуванні
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Визначення раціональних режимів замочування сої при солодуванні
Определение рациональных режимов замачивания сои при солодорощении Definition of rational modes of soaking soybeans in the production of malt |
|
Creator |
Чернишов, С. О.
Чернишов, С. О. Chernyshov, S. Єгорова, П. С. Егорова, П. С. Yehorova, P. Хіврич, Б. І. Хиврич, Б. И. Hivrich, B. |
|
Subject |
температура
вологість соя солод замочування зерна температура соя влажность солод замачивания зерна temperature humidity soy malt soaking grains |
|
Description |
Представлені результати досліджень процесу замочування сої та визначено умови його проведення для досягнення максимальної енергії проростання. Наведено рівняння регресії вологості сої від температури води і часу замочування, а також тривалості мокрих і сухих інтервалів. Представлены результаты исследований процесса замачивания сои и определены условия его проведения для достижения максимальной энергии прорастания. Приведены уравнения регрессии влажности сои от температуры воды и времени замачивания, а также длительности мокрых и сухих интервалов. The results of studies of the process of soaking soybeans and determined its conditions for maximum vigor. The equations of regression soybean moisture on the water temperature and soaking time, and duration of wet and dry intervals. |
|
Date |
2013-12-02T14:57:44Z
2013-12-02T14:57:44Z 2000 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Чернишов, С. О. Визначення раціональних режимів замочування сої при солодуванні / С. О. Чернишов, П. С. Єгорова, Б. І. Хіврич // Харчова промисловість : міжвідомчий тематичний наук. зб. - К.: УДУХТ, 2000. - Вип. 45. - С. 87-91.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11720 |
|
Language |
other
|
|