Запис Детальніше

Визначення раціональних режимів замочування сої при солодуванні

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення раціональних режимів замочування сої при солодуванні
Определение рациональных режимов замачивания сои при солодорощении
Definition of rational modes of soaking soybeans in the production of malt
 
Creator Чернишов, С. О.
Чернишов, С. О.
Chernyshov, S.
Єгорова, П. С.
Егорова, П. С.
Yehorova, P.
Хіврич, Б. І.
Хиврич, Б. И.
Hivrich, B.
 
Subject температура
вологість
соя
солод
замочування зерна
температура
соя
влажность
солод
замачивания зерна
temperature
humidity
soy
malt
soaking grains
 
Description Представлені результати досліджень процесу замочування сої та визначено умови його проведення для досягнення максимальної енергії проростання. Наведено рівняння регресії вологості сої від температури води і часу замочування, а також тривалості мокрих і сухих інтервалів.
Представлены результаты исследований процесса замачивания сои и определены условия его проведения для достижения максимальной энергии прорастания. Приведены уравнения регрессии влажности сои от температуры воды и времени замачивания, а также длительности мокрых и сухих интервалов.
The results of studies of the process of soaking soybeans and determined its conditions for maximum vigor. The equations of regression soybean moisture on the water temperature and soaking time, and duration of wet and dry intervals.
 
Date 2013-12-02T14:57:44Z
2013-12-02T14:57:44Z
2000
 
Type Article
 
Identifier Чернишов, С. О. Визначення раціональних режимів замочування сої при солодуванні / С. О. Чернишов, П. С. Єгорова, Б. І. Хіврич // Харчова промисловість : міжвідомчий тематичний наук. зб. - К.: УДУХТ, 2000. - Вип. 45. - С. 87-91.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11720
 
Language other