Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання практичних завдань, розрахунково-графічної роботи та самостійної роботи з дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства» (для студентів 4 курсу денної та заочної форм навчання за напрямом підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» професійного спрямування «Готельне господарство».

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання практичних завдань, розрахунково-графічної роботи та самостійної роботи з дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства» (для студентів 4 курсу денної та заочної форм навчання за напрямом підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» професійного спрямування «Готельне господарство».
 
Creator Апатенко, Т.М.
Мізяк, М.І.
 
Subject Проектирование объектов гостинично-ресторанного хозяйства
 
Date 2013
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/34246/1/2013%20626%D0%9C%20%D0%9C%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B0%20%D0%93%D0%BE%D1%82-%D0%BF%D0%B5%D1%87.pdf
Апатенко, Т.М. и Мізяк, М.І. (2013) Методичні вказівки до виконання практичних завдань, розрахунково-графічної роботи та самостійної роботи з дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства» (для студентів 4 курсу денної та заочної форм навчання за напрямом підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» професійного спрямування «Готельне господарство». [Образовательные ресурсы] (В процессе публикации)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/34246/