Біохімія та технологія олієжирової сировини
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Біохімія та технологія олієжирової сировини
Биохимия и технология маслично-жирового сырья Biochemistry and technology of oil and fat raw materials |
|
Creator |
Пешук, Л. В.
Носенко, Т. Т. Пешук, Л. В. Носенко, Т. Т. Peshuk, L. Nosenko, T. |
|
Subject |
олійні культури
насіння рослинні олії жири білки білкові ізоляти білкові концентрати масличные культуры семена растительные масла жиры белки белковые изоляты белковые концентраты oil-yielding plant seeds vegetable oil fat protein protein isolate protein concentrate |
|
Description |
В навчальному посібнику наведено біохімічний склад сучасних сортів та гібридів насіння основних олійних культур, нетрадиційної олійної сировини, тваринних жирів, деякі морфологічні особливості олійних культур. Посібник містить також характеристику життєвого циклу олійного насіння, технологічних властивостей насіння олійних культур, особливості технології підготовки насіння до зберігання та промислової переробки. Наведено також вимоги сучасних стандартів до якості насіння олійних культур. Останній розділ посібника присвячено технології використання продуктів переробки насіння олійних культур (макухи та щротів) для одержання білкових продуктів та добавок. Для студ. спеціальності 7.05170102 “Технологія жирів і жирозамінників”. В учебном пособии приведены сведения о биохимическом составе современных сортов и гибридов семян основных масличных культур, нетрадиционного масличного сырья, животных жиров, некоторые морфологические особенности масличных культур. Пособие содержит также характеристику жизненного цикла масличных семян, технологических свойств семян масличных культур, особенности технологии подготовки семян к хранению и промышленной переработке. Приведены также требования современных стандартов к качеству семян масличных культур. Последний раздел пособия посвящен технологии использования продуктов переработки семян масличных культур (жмыхов и щротов) для получения белковых продуктов и добавок. Для студ. специальности 7.05170102 “Технология жиров и жирозаменителей”. Information about biochemical composition of modern oil-yielding plant varieties and hybrids, untraditional oil-yielding raw material, animal fat, some morphological features of oil-yielding plant is given in teaching aid. Teaching aid contains also description of oil-yielding seed life cycle, their technological properties, technology of seed preparing to storage and processing. Requirements of modern standards to oil-yielding seed quality are given too. The last chapter of teaching aid is devoted to technology of using of oil-yielding seed processing products (meal) for protein products production. Teaching aid is intended for students of speciality of 7.05170102 “Technology of fat and fat substitutes”. |
|
Date |
2012-04-10T08:17:08Z
2012-04-10T08:17:08Z 2008 |
|
Type |
Book
|
|
Identifier |
Пешук, Л. В. Біохімія та технологія оліє-жирової сировини : навч. посіб. / Л. В. Пешук, Т. Т. Носенко. - К.: НУХТ, 2008. - 296 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/810 |
|
Language |
other
|
|