Запис Детальніше

Біохімія та технологія олієжирової сировини

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Біохімія та технологія олієжирової сировини
Биохимия и технология маслично-жирового сырья
Biochemistry and technology of oil and fat raw materials
 
Creator Пешук, Л. В.
Носенко, Т. Т.
Пешук, Л. В.
Носенко, Т. Т.
Peshuk, L.
Nosenko, T.
 
Subject олійні культури
насіння
рослинні олії
жири
білки
білкові ізоляти
білкові концентрати
масличные культуры
семена
растительные масла
жиры
белки
белковые изоляты
белковые концентраты
oil-yielding plant
seeds
vegetable oil
fat
protein
protein isolate
protein concentrate
 
Description В навчальному посібнику наведено біохімічний склад сучасних сортів та гібридів насіння основних олійних культур, нетрадиційної олійної сировини, тваринних жирів, деякі морфологічні особливості олійних культур. Посібник містить також характеристику життєвого циклу олійного насіння, технологічних властивостей насіння олійних культур, особливості технології підготовки насіння до зберігання та промислової переробки. Наведено також вимоги сучасних стандартів до якості насіння олійних культур.
Останній розділ посібника присвячено технології використання продуктів переробки насіння олійних культур (макухи та щротів) для одержання білкових продуктів та добавок.
Для студ. спеціальності 7.05170102 “Технологія жирів і жирозамінників”.
В учебном пособии приведены сведения о биохимическом составе современных сортов и гибридов семян основных масличных культур, нетрадиционного масличного сырья, животных жиров, некоторые морфологические особенности масличных культур. Пособие содержит также характеристику жизненного цикла масличных семян, технологических свойств семян масличных культур, особенности технологии подготовки семян к хранению и промышленной переработке. Приведены также требования современных стандартов к качеству семян масличных культур.
Последний раздел пособия посвящен технологии использования продуктов переработки семян масличных культур (жмыхов и щротов) для получения белковых продуктов и добавок.
Для студ. специальности 7.05170102 “Технология жиров и жирозаменителей”.
Information about biochemical composition of modern oil-yielding plant varieties and hybrids, untraditional oil-yielding raw material, animal fat, some morphological features of oil-yielding plant is given in teaching aid. Teaching aid contains also description of oil-yielding seed life cycle, their technological properties, technology of seed preparing to storage and processing. Requirements of modern standards to oil-yielding seed quality are given too.
The last chapter of teaching aid is devoted to technology of using of oil-yielding seed
processing products (meal) for protein products production.
Teaching aid is intended for students of speciality of 7.05170102 “Technology of fat and fat substitutes”.
 
Date 2012-04-10T08:17:08Z
2012-04-10T08:17:08Z
2008
 
Type Book
 
Identifier Пешук, Л. В. Біохімія та технологія оліє-жирової сировини : навч. посіб. / Л. В. Пешук, Т. Т. Носенко. - К.: НУХТ, 2008. - 296 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/810
 
Language other