Біотехнологічна оцінка якості хлібопекарських дріжджів вітчизняного виробництва
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Біотехнологічна оцінка якості хлібопекарських дріжджів вітчизняного виробництва
Биотехнологическая оценка качества хлебопекарных дрожжей отечественного производства Biotechnology quality evaluation of bakery yeast domestic production |
|
Creator |
Тесля, О. Д.
Тесля, О. Д. Tesla, O. Дробот, В. І. Дробот, В. И. Drobot, V. Фалендиш, Н. О. Фалендыш, Н. А. Falendysh, N. Степанюк, І. С. Степанюк, И. С. Stepaniuk, I. |
|
Subject |
бродильна активність
мікробіологічні процеси підйомна сила дріжджові клітини мальтазна активність бродильная активность микробиологические процессы подъемная сила дрожжевые клетки мальтазная активность fermentation activity microbiological processes lifting capacity yeast cells maltasie activity |
|
Description |
Дослідження присвячені визначенню мікробіологічних та біохімічних властивостей хлібопекарських дріжджів різних вітчизняних виробників. Встановлено, що найкращою бродильною активністю володіють дріжджі ЗАТ «Ензим», які мають високу підйомну силу, а також мальтазну та зимазну активність. Исследования посвящены определению микробиологических и биохимических свойств хлебопекарных дрожжей различных отечественных производителей. Встановлено, что лучшей бродильной активностью обладают дрожжи ЗАО «Энзим», которые имеют высокую подъемную силу, а также мальтазную и зимазная активность. Research devoted to the definition of microbiological and biochemical properties of yeast baking various domestic producers. Found that the best fermenting yeast activity have CJSC "Enzyme", which have a high lift and maltaze and zymaze activity. |
|
Date |
2013-05-27T14:18:24Z
2013-05-27T14:18:24Z 2008 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Біотехнологічна оцінка якості хлібопекарських дріжджів вітчизняного виробництва / О. Д. Тесля, В. І. Дробот, Н. О. Фалендиш, І. С. Степанюк // Інноваційні енерго- й ресурсозберігаючі технології та обладнання в хлібопекарській, кондитерській, макаронній, харчоконцентратній і зернопереробній галузях харчової промисловості : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 3-6 червня 2008 р. – К.: НУХТ, 2008. – С. 7-8.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7970 |
|
Language |
uk_UK
|
|