Запис Детальніше

Біотехнологічна оцінка якості хлібопекарських дріжджів вітчизняного виробництва

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Біотехнологічна оцінка якості хлібопекарських дріжджів вітчизняного виробництва
Биотехнологическая оценка качества хлебопекарных дрожжей отечественного производства
Biotechnology quality evaluation of bakery yeast domestic production
 
Creator Тесля, О. Д.
Тесля, О. Д.
Tesla, O.
Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Фалендиш, Н. О.
Фалендыш, Н. А.
Falendysh, N.
Степанюк, І. С.
Степанюк, И. С.
Stepaniuk, I.
 
Subject бродильна активність
мікробіологічні процеси
підйомна сила
дріжджові клітини
мальтазна активність
бродильная активность
микробиологические процессы
подъемная сила
дрожжевые клетки
мальтазная активность
fermentation activity
microbiological processes
lifting capacity
yeast cells
maltasie activity
 
Description Дослідження присвячені визначенню мікробіологічних та біохімічних властивостей хлібопекарських дріжджів різних вітчизняних виробників. Встановлено, що найкращою бродильною активністю володіють дріжджі ЗАТ «Ензим», які мають високу підйомну силу, а також мальтазну та зимазну активність.
Исследования посвящены определению микробиологических и биохимических свойств хлебопекарных дрожжей различных отечественных производителей. Встановлено, что лучшей бродильной активностью обладают дрожжи ЗАО «Энзим», которые имеют высокую подъемную силу, а также мальтазную и зимазная активность. Research devoted to the definition of microbiological and biochemical properties of yeast baking various domestic producers. Found that the best fermenting yeast activity have CJSC "Enzyme", which have a high lift and maltaze and zymaze activity.
 
Date 2013-05-27T14:18:24Z
2013-05-27T14:18:24Z
2008
 
Type Thesis
 
Identifier Біотехнологічна оцінка якості хлібопекарських дріжджів вітчизняного виробництва / О. Д. Тесля, В. І. Дробот, Н. О. Фалендиш, І. С. Степанюк // Інноваційні енерго- й ресурсозберігаючі технології та обладнання в хлібопекарській, кондитерській, макаронній, харчоконцентратній і зернопереробній галузях харчової промисловості : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 3-6 червня 2008 р. – К.: НУХТ, 2008. – С. 7-8.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7970
 
Language uk_UK