Запис Детальніше

Вивчення впливу багатокомпонентних розсолів та масування на струтурно-механічні та фізико-хімічні властивості м'ясної сировини та шинкових виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вивчення впливу багатокомпонентних розсолів та масування на струтурно-механічні та фізико-хімічні властивості м'ясної сировини та шинкових виробів
Изучение влияния многокомпонентных рассолов и массирования на структурно-механические и физико-химические свойства мясного сырья и изделий типа буженины
Study of multicomponent brine and saturation for structural-mechanical and physico-chemical properties of meat raw materials and boiled pork products
 
Creator Кишенько, І. І.
Кишенько, И. И.
Kishenko, I.
Топчій, О. А.
Топчий, О. А.
Topchiy, O.
Донец, О. П.
Донець, О. П.
Donets, O. P.
 
Subject шприцювання
масування
солені м'ясні вироби
сполучнотканинні білки
шприцевание
соленые мясные изделия
тканесоединительные белки
the salted meat products
connecting fabrics albumens
 
Description Наведені результати експериментальних досліджень впливу багатофункціональних розсолів із вмістом сполучнотканинних білків, для шприцювання солених м'ясних продуктів та шприцювання з подальшим масуванням на структурно-механічні, фізико-хімічні та технологічні властивості готових м'ясопродуктів.
Продемонстрированы результаты эспериментальных исследований влияния многофункциональных рассолов с содержанием тканесоединительных белков для шприцевания соленых мясных продуктов. Описаны результаты воздействия шрприцевания соленых мясных продуктов с дальнейшим массированием на структурно-механические, физико-химические и технологические свойства готовых мясопродуктов.
Described the results of experimental researches of influence of multifunction brines, with content of connecting fabrics albumens, for jetting of the salted meat products, and jetting with the subsequent massaging on structurally mechanical, physical and chemical and technological properties of prepared meat product.
 
Date 2013-12-03T11:06:39Z
2013-12-03T11:06:39Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Кишенько, І. І. Вивчення впливу багатокомпонентних розсолів та масування на струтурно-механічні та фізико-хімічні властивості м'ясної сировини та шинкових виробів / І. І. Кишенько, О. А. Топчій, О. П. Донець // Науковы працы НУХТ. – К.: НУХТ, 2012. - № 46. - С. 78-81.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11756
 
Language other