Запис Детальніше

Безпека застосування харчових добавок

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Безпека застосування харчових добавок
Безопасность применения пищевых добавок
Safety of food additives
 
Creator Полумбрик, О. М.
Полумбрик, О. М.
Polumbryk, O.
Топчій, О. А.
Топчий, О. А.
Topchiy, O.
 
Subject сировина
функціональні класи
харчові добавки
сырье
пищевые добавки
функциональные классы
raw materials
functional classes
food additives
 
Description В роботі досліджено токсичність природних сполук, які потребують в кожному окремому випадку додаткових досліджень.
Встановлені граничне допустимі рівні харчових добавок в продуктах чи добова допустима доза (ДДД) споживання харчових продуктів.

В работе исследована токсичность природных соединений, которые требуют в каждом отдельном случае дополнительных исследований.
Установлены предельно допустимые уровни пищевых добавок в продуктах или допустимая суточная доза (ДДД) потребления пищевых продуктов.

We investigated the toxicity of natural compounds, which require, in each case, additional research.
Set the maximum permissible levels of food additives in products or allowable daily dose (DDD) in food consumption.
 
Date 2013-12-03T11:06:33Z
2013-12-03T11:06:33Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Полумбрик, О. М. Безпека застосування харчових добавок / О. М. Полумбрик, О. А. Топчій // Технічні науки, стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної оліє жирової та молочної галузей : міжнародна наукова-технічна конференція, 15 — 16 квітня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – Ч. 1. – С. 12-13.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11755
 
Language other