Безпека застосування харчових добавок
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Безпека застосування харчових добавок
Безопасность применения пищевых добавок Safety of food additives |
|
Creator |
Полумбрик, О. М.
Полумбрик, О. М. Polumbryk, O. Топчій, О. А. Топчий, О. А. Topchiy, O. |
|
Subject |
сировина
функціональні класи харчові добавки сырье пищевые добавки функциональные классы raw materials functional classes food additives |
|
Description |
В роботі досліджено токсичність природних сполук, які потребують в кожному окремому випадку додаткових досліджень. Встановлені граничне допустимі рівні харчових добавок в продуктах чи добова допустима доза (ДДД) споживання харчових продуктів. В работе исследована токсичность природных соединений, которые требуют в каждом отдельном случае дополнительных исследований. Установлены предельно допустимые уровни пищевых добавок в продуктах или допустимая суточная доза (ДДД) потребления пищевых продуктов. We investigated the toxicity of natural compounds, which require, in each case, additional research. Set the maximum permissible levels of food additives in products or allowable daily dose (DDD) in food consumption. |
|
Date |
2013-12-03T11:06:33Z
2013-12-03T11:06:33Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Полумбрик, О. М. Безпека застосування харчових добавок / О. М. Полумбрик, О. А. Топчій // Технічні науки, стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної оліє жирової та молочної галузей : міжнародна наукова-технічна конференція, 15 — 16 квітня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – Ч. 1. – С. 12-13.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11755 |
|
Language |
other
|
|