Запис Детальніше

Удосконалення технології та розширення асортименту мясних паштетів з використанням олій підвищеної

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології та розширення асортименту мясних паштетів з використанням олій підвищеної
Совершенствование технологии и расширение ассортимента мясных паштетов с использованием масел повышенной биологической ценности
Improvement of technology and expansion of the assortment of meat pates oil increased biological value
 
Creator Топчій, О. А.
Топчий, О. А.
Topchiy, O.
Тимченко, Д. А.
Тымченко, Д. А.
Tumchenko, D.
 
Subject паштети
біологічна цінність
технологія
паштеты
технология
биологическая ценность
pate
biological value
technology
 
Description В ході наукової роботи було вирішено удосконалити технологію та розширити асортимент м'ясних паштетів за рахунок додавання олій підвищеної біологічної цінності. В основу створених паштетів покладено м'ясо кролів та індиків.
В ходе научной работы было решено усовершенствовать технологию и расширить ассортимент мясных паштетов за счет добавления масел повышенной биологической ценности. В основу созданных паштетов положено мясо кроликов и индюков.
In research it was decided to Refine the technology and extend the range of meat pates by adding oils with a high biological value . The basis of the created pates supposed rabbit meat and turkeys.
 
Date 2013-12-03T11:06:27Z
2013-12-03T11:06:27Z
2013
 
Type Other
 
Identifier Топчій, О. А. Удосконалення технології та розширення асортименту мясних паштетів 3 використанням олій підвищеної / О. А. Топчій, Д. О. Тимченко // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : міжнародна наукова конференція молодих учених аспірантів і студентів, 15-16 березня 2013р. - К.: НУХТ, 2013. - Ч. 1. – С. 56-57
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11754
 
Language other