Удосконалення технології та розширення асортименту мясних паштетів з використанням олій підвищеної
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення технології та розширення асортименту мясних паштетів з використанням олій підвищеної
Совершенствование технологии и расширение ассортимента мясных паштетов с использованием масел повышенной биологической ценности Improvement of technology and expansion of the assortment of meat pates oil increased biological value |
|
Creator |
Топчій, О. А.
Топчий, О. А. Topchiy, O. Тимченко, Д. А. Тымченко, Д. А. Tumchenko, D. |
|
Subject |
паштети
біологічна цінність технологія паштеты технология биологическая ценность pate biological value technology |
|
Description |
В ході наукової роботи було вирішено удосконалити технологію та розширити асортимент м'ясних паштетів за рахунок додавання олій підвищеної біологічної цінності. В основу створених паштетів покладено м'ясо кролів та індиків. В ходе научной работы было решено усовершенствовать технологию и расширить ассортимент мясных паштетов за счет добавления масел повышенной биологической ценности. В основу созданных паштетов положено мясо кроликов и индюков. In research it was decided to Refine the technology and extend the range of meat pates by adding oils with a high biological value . The basis of the created pates supposed rabbit meat and turkeys. |
|
Date |
2013-12-03T11:06:27Z
2013-12-03T11:06:27Z 2013 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Топчій, О. А. Удосконалення технології та розширення асортименту мясних паштетів 3 використанням олій підвищеної / О. А. Топчій, Д. О. Тимченко // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : міжнародна наукова конференція молодих учених аспірантів і студентів, 15-16 березня 2013р. - К.: НУХТ, 2013. - Ч. 1. – С. 56-57
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11754 |
|
Language |
other
|
|