Запис Детальніше

Удосконалення технології та розширення асортименту напівфабрикатів з використанням нетрадиційної сировини

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології та розширення асортименту напівфабрикатів з використанням нетрадиційної сировини
Совершенствование технологии и расширение ассортимента полуфабрикатов с использованием нетрадиционного сырья
Improvement of technology and expansion of thе assortment of semi-finished using non-traditional raw materials
 
Creator Денисюк, А. П.
Денисюк, А. П.
Denysyuk, A.
Топчій, О. А.
Топчий, О. А.
Topchiy, O.
 
Subject асортимент
м'ясна сировина
напівфабрикати
ассортимент
полуфабрикаты
мясное сырье
assortment
meat raw materials
semi-finished products
 
Description В ході наукової роботи розширення асортименту напівфабрикатів підвищеної харчової цінності, за рахунок зміни рецептури, а саме часткової заміни м'ясної сировини з яловичини або свинини, на курятину та індюшатину.

В ходе научной роботы расширение ассортимента полуфабрикатов повышенной пищевой ценности, за счет изменения рецептуры, а именно частичной замены мясного сырья из говядины или свинины, на курятину и індюшатину.
During a scientific work expansion of assortment of semi finished products of high nutritional value, due to the change of the formulation, namely the partial replacement of raw meat from beef or pork, chicken.
 
Date 2013-12-03T11:06:21Z
2013-12-03T11:06:21Z
2013
 
Type Other
 
Identifier Денисюк, А. П. Удосконалення технології та розширення асортименту напівфабрикатів з використанням нетрадиційної сировини / А. П. Денисюк, О. А. Топчій // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : міжнародна наукова конференція молодих учених аспірантів і студентів, 15-16 березня 2013р. - К.: НУХТ, 2013. - Ч. 1. – С. 59-60
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11753
 
Language other