Удосконалення технології та розширення асортименту напівфабрикатів з використанням нетрадиційної сировини
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення технології та розширення асортименту напівфабрикатів з використанням нетрадиційної сировини
Совершенствование технологии и расширение ассортимента полуфабрикатов с использованием нетрадиционного сырья Improvement of technology and expansion of thе assortment of semi-finished using non-traditional raw materials |
|
Creator |
Денисюк, А. П.
Денисюк, А. П. Denysyuk, A. Топчій, О. А. Топчий, О. А. Topchiy, O. |
|
Subject |
асортимент
м'ясна сировина напівфабрикати ассортимент полуфабрикаты мясное сырье assortment meat raw materials semi-finished products |
|
Description |
В ході наукової роботи розширення асортименту напівфабрикатів підвищеної харчової цінності, за рахунок зміни рецептури, а саме часткової заміни м'ясної сировини з яловичини або свинини, на курятину та індюшатину. В ходе научной роботы расширение ассортимента полуфабрикатов повышенной пищевой ценности, за счет изменения рецептуры, а именно частичной замены мясного сырья из говядины или свинины, на курятину и індюшатину. During a scientific work expansion of assortment of semi finished products of high nutritional value, due to the change of the formulation, namely the partial replacement of raw meat from beef or pork, chicken. |
|
Date |
2013-12-03T11:06:21Z
2013-12-03T11:06:21Z 2013 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Денисюк, А. П. Удосконалення технології та розширення асортименту напівфабрикатів з використанням нетрадиційної сировини / А. П. Денисюк, О. А. Топчій // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : міжнародна наукова конференція молодих учених аспірантів і студентів, 15-16 березня 2013р. - К.: НУХТ, 2013. - Ч. 1. – С. 59-60
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11753 |
|
Language |
other
|
|