Особливості нормування обігових засобів хлібопекарських підприємств в умовах змінного попиту
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості нормування обігових засобів хлібопекарських підприємств в умовах змінного попиту
Особенности нормирование оборотных средств хлебопекарских предприятий в условиях переменного спроса The characteristic of components of circulating assets of baking plants |
|
Creator |
Шереметинська, О. В.
Шереметинская, О. В. Sheremetynska, O. V. |
|
Subject |
елементи оборотних засобів
обсяг оборотних засобів виробничі запаси нормування запасів элементы оборотных средств объем оборотных средств производственные запасы нормирование запасов elements of turnaround assets amount of turnaround assets industrial stocks densities of turnaround assets |
|
Description |
Вивчено особливості управління та нормування обіговими засобами на підприємствах хлібопекарської промисловості, оцінено можливості створення умов для більш ефективного акумулювання та управління обіговими засобами. Проаналізовано основні методики нормування та поповнення обігових засобів хлібопекарських підприємств з визначенням їх відповідності сучасним вимогам Изучены особенности управления и нормирования оборотными средствами на предприятиях хлебопекарной промышленности, оценены возможности создания условий для более эффективного аккумулирования и управления оборотными средствами. Проанализированы основные методики нормирования и пополнение оборотных средств хлебопекарных предприятий с определением их соответствия современным требованиям The analysis of the basic components of circulating assets of baking plants is conducted, it is designated major factors which influence process to formation elements of circulating assets. Their is grouped turnaround assets by a principle share become frequent in total of turnaround assets and their role at the enterprise |
|
Date |
2013-12-04T10:01:50Z
2013-12-04T10:01:50Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Шереметинська, О. В. Особливості нормування обігових засобів хлібопекарських підприємств в умовах змінного попиту / О. В. Шереметинська // Наукові праці НУХТ. – К. : НУХТ, 2009. - № 3. – С. 117-119.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11783 |
|