Запис Детальніше

Особливості нормування обігових засобів хлібопекарських підприємств в умовах змінного попиту

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості нормування обігових засобів хлібопекарських підприємств в умовах змінного попиту
Особенности нормирование оборотных средств хлебопекарских предприятий в условиях переменного спроса
The characteristic of components of circulating assets of baking plants
 
Creator Шереметинська, О. В.
Шереметинская, О. В.
Sheremetynska, O. V.
 
Subject елементи оборотних засобів
обсяг оборотних засобів
виробничі запаси
нормування запасів
элементы оборотных средств
объем оборотных средств
производственные запасы
нормирование запасов
elements of turnaround assets
amount of turnaround assets
industrial stocks
densities of turnaround assets
 
Description Вивчено особливості управління та нормування обіговими засобами на підприємствах хлібопекарської промисловості, оцінено можливості створення умов для більш ефективного акумулювання та управління обіговими засобами. Проаналізовано основні методики нормування та поповнення обігових засобів хлібопекарських підприємств з визначенням їх відповідності сучасним вимогам
Изучены особенности управления и нормирования оборотными средствами на предприятиях хлебопекарной промышленности, оценены возможности создания условий для более эффективного аккумулирования и управления оборотными средствами. Проанализированы основные методики нормирования и пополнение оборотных средств хлебопекарных предприятий с определением их соответствия современным требованиям
The analysis of the basic components of circulating assets of baking plants is conducted, it is designated major factors which influence process to formation elements of circulating assets. Their is grouped turnaround assets by a principle share become frequent in total of turnaround assets and their role at the enterprise
 
Date 2013-12-04T10:01:50Z
2013-12-04T10:01:50Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Шереметинська, О. В. Особливості нормування обігових засобів хлібопекарських підприємств в умовах змінного попиту / О. В. Шереметинська // Наукові праці НУХТ. – К. : НУХТ, 2009. - № 3. – С. 117-119.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11783