Тенденції розвитку підприємств хлібопекарської галузі України
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Тенденції розвитку підприємств хлібопекарської галузі України
Тенденции развития предприятий хлебопекарной отрасли Украины Trends in the development of enterprises baking industry of Ukraine |
|
Creator |
Шереметинська, О. В.
Шереметинская, О. В. Sheremetynska, O. V. |
|
Subject |
хлібопекарська галузь
ринок хліба та хлібобулочної продукції хлебопекарная отрасль рынок хлеба и хлебобулочной продукции bakery industry the market of bread and bakery products |
|
Description |
Хлібопекарська галузь грає значну соціальну і стратегічну роль у житті суспільства. У сумарному обсязі продукції всієї харчової промисловості України вона займає одне із провідних місць, а частка хлібопродуктів у раціоні населення України складає 15 %, що підтверджує їхній статус як основного продукту харчування. Традиційно цій галузі приділяється менше уваги, ніж іншим, але будь-які зміни, що відбуваються на ринку хліба і хлібобулочних виробів, моментально впливають на економічне та соціально-політичне життя країни. Хлебопекарная отрасль играет значительную социальную и стратегическую роль в жизни общества. В суммарном объеме продукции всей пищевой промышленности Украины она занимает одно из ведущих мест, а доля хлебопродуктов в рационе населения Украины составляет 15%, что подтверждает их статус как основного продукта питания. Традиционно этой области уделяется меньше внимания, чем другим, но любые изменения, происходящие на рынке хлеба и хлебобулочных изделий, моментально влияют на экономическую и социально-политическую жизнь страны. Bakery industry plays a significant social and strategic role in society. In the total volume of production of all food she Ukraine occupies one of leading places, and share bread in the diet of the population of Ukraine is 15%, confirming their status as a staple food. Traditionally, this area is given less attention than others, but any changes occurring in the market of bread and bakery products, instant impact on economic, social and political life. |
|
Date |
2013-12-04T09:57:39Z
2013-12-04T09:57:39Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Шереметинська, О. В. Тенеденції розвитку підприємств хлібопекарської галузі / О. В. Шереметинська // Соціально-економічні аспекти розвитку аграрного сектору економіки України : кол. моногр. / Під ред. д.е.н. професора О.О. Непочатенко (Частина 2). – Умань: Сочінський, 2012. – С. 267-272.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11781 |
|