Запис Детальніше

Формулы для определения теплофизических свойств воды, водяного пара и воздуха применительно к условиям пищевой технологии

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Формулы для определения теплофизических свойств воды, водяного пара и воздуха применительно к условиям пищевой технологии
Формули для визначення теплофізичних властивостей води, водяної пари і повітря стосовно до умов харчової технології
Formulas for determining the thermal properties of water, steam and air in relation to the conditions of food technology
 
Creator Сінат-Радченко, Д. Є.
Синат-Радченко, Д. Е.
Sinat-Radchenko, D.
Сінат-Радченко, П. Д.
Синат-Радченко, П. Д.
Sinat-Radchenko, P.
 
Subject водяна пара
водяной пар
water vapor
сухе повітря
сухой воздух
dry air
вологе повітря
влажный воздух
moist air
 
Description Наведено формули для визначення теплофізичних властивостей основних теплоносіїв: води, водяної пари і повітря. Формули прості, але дозволяють визначати ТФВ теплоносіїв з похибкою, що не перевищує похибки вихідних експериментальних даних.

Приведены формулы для определения теплофизических свойств основных теплоносителей: воды, водяного пара и воздуха. Формулы простые, но позволяют определять ТФС теплоносителей с погрешностью, не превышающей погрешности исходных экспериментальных данных.
The formulas for determining the thermal properties of the basic heat transfer fluids: water, steam and air. Simple formula, but it possible to determine the TP coolants with an error not exceeding the error in the initial experimental data.
 
Date 2013-12-04T10:26:35Z
2013-12-04T10:26:35Z
1992
 
Type Article
 
Identifier Синат-Радченко, Д. Е. Формулы для определения теплофизических свойств воды, водяного пара и воздуха применительно к условиям пищевой технологии / Д. Е. Синат-Радченко, П. Д. Синат-Радченко // Пищевая промышленность. – 1992. - № 38. – С. 30-32.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11787
 
Language other