Формулы для определения теплофизических свойств воды, водяного пара и воздуха применительно к условиям пищевой технологии
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Формулы для определения теплофизических свойств воды, водяного пара и воздуха применительно к условиям пищевой технологии
Формули для визначення теплофізичних властивостей води, водяної пари і повітря стосовно до умов харчової технології Formulas for determining the thermal properties of water, steam and air in relation to the conditions of food technology |
|
Creator |
Сінат-Радченко, Д. Є.
Синат-Радченко, Д. Е. Sinat-Radchenko, D. Сінат-Радченко, П. Д. Синат-Радченко, П. Д. Sinat-Radchenko, P. |
|
Subject |
водяна пара
водяной пар water vapor сухе повітря сухой воздух dry air вологе повітря влажный воздух moist air |
|
Description |
Наведено формули для визначення теплофізичних властивостей основних теплоносіїв: води, водяної пари і повітря. Формули прості, але дозволяють визначати ТФВ теплоносіїв з похибкою, що не перевищує похибки вихідних експериментальних даних. Приведены формулы для определения теплофизических свойств основных теплоносителей: воды, водяного пара и воздуха. Формулы простые, но позволяют определять ТФС теплоносителей с погрешностью, не превышающей погрешности исходных экспериментальных данных. The formulas for determining the thermal properties of the basic heat transfer fluids: water, steam and air. Simple formula, but it possible to determine the TP coolants with an error not exceeding the error in the initial experimental data. |
|
Date |
2013-12-04T10:26:35Z
2013-12-04T10:26:35Z 1992 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Синат-Радченко, Д. Е. Формулы для определения теплофизических свойств воды, водяного пара и воздуха применительно к условиям пищевой технологии / Д. Е. Синат-Радченко, П. Д. Синат-Радченко // Пищевая промышленность. – 1992. - № 38. – С. 30-32.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11787 |
|
Language |
other
|
|