Запис Детальніше

Материальные балансы при кристаллизации сахара

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Материальные балансы при кристаллизации сахара
Матеріальні баланси при кристалізації цукру
Material balances in the crystallization of sugar
 
Creator Сінат-Радченко, Д. Є.
Синат-Радченко, Д. Е.
Sinat-Radchenko, D.
 
Subject цукрові розчини
сахарные растворы
sugar solutions
сухі речовини
сухие вещества
solids
чистота
чистота
purity
кристали
кристаллы
crystals
 
Description Описана методика отримання, перевірки та оцінки точності формул для визначення вмісту кристалів в суспензіях сахарози. Наведено номограма взаємозв'язку між доброякісними утфелями і міжкристального розчину.

Описана методика получения, проверки и оценки точности формул для определения содержания кристаллов в суспензиях сахарозы. Приведена номограмма взаимосвязи между доброкачественностями утфеля и межкристального раствора.

A technique for obtaining, verifying and assessing the accuracy of the formulas for the determination of sucrose crystals in suspensions. Nomogram shows the relationship between benign and massecuite intercrystalline solution.
 
Date 2013-12-04T10:27:46Z
2013-12-04T10:27:46Z
1991
 
Type Article
 
Identifier Синат-Радченко, Д. Е. Материальные балансы при кристаллизации сахара / Д. Е. Синат-Радченко // Пищевая промышленность. – 1991. - № 37. – С. 13-17.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11788
 
Language other