Оценка геометрических характеристик продуктов сахарного производства на молекулярном уровне
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Оценка геометрических характеристик продуктов сахарного производства на молекулярном уровне
Оцінка геометричних характеристик продуктів цукрового виробництва на молекулярному рівні Product Evaluation geometrical characteristics of sugar production at the molecular level |
|
Creator |
Сінат-Радченко, Д. Є.
Синат-Радченко, Д. Е. Sinat-Radchenko, D. |
|
Subject |
вода
вода water молекули молекулы molecules парціальний об'єм парциальный объем the volume fraction |
|
Description |
Описана методика і дані приклади обчислення обсягів молекул води і сахарози, а також відстаней між ними в різних умовах. Запропоновано проста формула високої точності для щільності цукрових розчинів. Наведено дані про парціальних об'ємах молекул сахарози і води. Описана методика и даны примеры вычисления объемов молекул воды и сахарозы, а также расстояний между ними в различных условиях. Предложена простая формула высокой точности для плотности сахарных растворов. Приведены даные о парциальных объемах молекул сахарозы и воды. Describes the method and gives examples of calculating the volume of water molecules and sucrose, as well as the distances between them in various conditions. A simple formula for the density of high precision sugar solutions. The figures shown on the partial volumes of sucrose and water molecules. |
|
Date |
2013-12-04T10:28:43Z
2013-12-04T10:28:43Z 1990 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Синат-Радченко, Д. Е. Оценка геометрических характеристик продуктов сахарного производства на молекулярном уровне / Д. Е. Синат-Радченко // Пищевая промышленность. – 1990. - № 36. – С. 38-41.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11789 |
|
Language |
other
|
|