Запис Детальніше

Давление водяного пара при кипении сахарных растворов

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Давление водяного пара при кипении сахарных растворов
Тиск водяної пари при кипінні цукрових розчинів
The pressure of water vapor at the boiling sugar solutions
 
Creator Сінат-Радченко, Д. Є.
Синат-Радченко, Д. Е.
Sinat-Radchenko, D.
 
Subject цукровий розчин
сахарный раствор
sugar solution
концентрація
концентрация
concentration
паровий міхур
паровой пузырь
vapor bubble
фізико-хімічна депресія
физико-химическая депрессия
physico-chemical depression
 
Description Для використовуючих в цукровому і кондитерському виробництві інтервалів температур, тисків і концентрацій цукрових розчинів запропоновані номограми визначення фізико-хімічної депресії, тиску водяної пари над розчином, гідростатичного тиску стовпа розчину. Показано вплив несахарів. Розглянуто поведінку парового міхура.

Для используемых в сахарном и кондитерском производстве интервалов температур, давлений и концентраций сахарных растворов предложены номограммы определения физико-химической депрессии, давления водяного пара над раствором, гидростатического давления столба раствора. Показано влияние несахаров. Рассмотрено поведение парового пузыря.

For used in sugar and confectionery ranges of temperatures, pressures and concentrations of sugar solutions proposed nomograms determination of physical and chemical depression, vapor pressure above the solution of the hydrostatic pressure of the column of solution. Shows the effect of non-sugars. The behavior of the vapor bubble.
 
Date 2013-12-04T10:30:09Z
2013-12-04T10:30:09Z
1988
 
Type Article
 
Identifier Синат-Радченко, Д. Е. Давление водяного пара при кипении сахарных растворов / Д. Е. Синат-Радченко // Пищевая промышленность. – 1988. - № 34. – С. 42-46.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11790
 
Language other