Давление водяного пара при кипении сахарных растворов
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Давление водяного пара при кипении сахарных растворов
Тиск водяної пари при кипінні цукрових розчинів The pressure of water vapor at the boiling sugar solutions |
|
Creator |
Сінат-Радченко, Д. Є.
Синат-Радченко, Д. Е. Sinat-Radchenko, D. |
|
Subject |
цукровий розчин
сахарный раствор sugar solution концентрація концентрация concentration паровий міхур паровой пузырь vapor bubble фізико-хімічна депресія физико-химическая депрессия physico-chemical depression |
|
Description |
Для використовуючих в цукровому і кондитерському виробництві інтервалів температур, тисків і концентрацій цукрових розчинів запропоновані номограми визначення фізико-хімічної депресії, тиску водяної пари над розчином, гідростатичного тиску стовпа розчину. Показано вплив несахарів. Розглянуто поведінку парового міхура. Для используемых в сахарном и кондитерском производстве интервалов температур, давлений и концентраций сахарных растворов предложены номограммы определения физико-химической депрессии, давления водяного пара над раствором, гидростатического давления столба раствора. Показано влияние несахаров. Рассмотрено поведение парового пузыря. For used in sugar and confectionery ranges of temperatures, pressures and concentrations of sugar solutions proposed nomograms determination of physical and chemical depression, vapor pressure above the solution of the hydrostatic pressure of the column of solution. Shows the effect of non-sugars. The behavior of the vapor bubble. |
|
Date |
2013-12-04T10:30:09Z
2013-12-04T10:30:09Z 1988 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Синат-Радченко, Д. Е. Давление водяного пара при кипении сахарных растворов / Д. Е. Синат-Радченко // Пищевая промышленность. – 1988. - № 34. – С. 42-46.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11790 |
|
Language |
other
|
|