Определение некоторых качественных характеристик пищевых продуктов в ближней инфракрасной области спектра
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Определение некоторых качественных характеристик пищевых продуктов в ближней инфракрасной области спектра
Визначення деяких якісних характеристик харчових продуктів в ближній інфрачервоній області спектра Determination of certain quality characteristics of food products in the near infrared |
|
Creator |
Сінат-Радченко, Д. Є.
Синат-Радченко, Д. Е. Sinat-Radchenko, D. Попов, В. Д. Попов, В. Д. Popov, V. D. Авраменко, В. М. Авраменко, В. Н. Avramenko, V. |
|
Subject |
харчові продукти
пищевые продукты food вологість влажность moisture вміст жиру содержание жира fat |
|
Description |
Показано, що в ближній інфрачервоній області спектра можна визначати вологість, вміст жиру і спирту в харчових продуктах. Показано, что в ближней инфракрасной области спектра можно определять влажность, содержание жира и спирта в пищевых продуктах. It is shown that in the near infrared region of the spectrum can be determined moisture, fat and alcohol in food. |
|
Date |
2013-12-04T10:33:27Z
2013-12-04T10:33:27Z 1978 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Авраменко, В. Н. Определение некоторых качественных характеристик пищевых продуктов в ближней инфракрасной области спектра / В. Н. Авраменко, В. Д. Попов, Д. Е. Синат-Радченко // Пищевая промышленность. – 1978. - № 24. – С. 70-72.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11792 |
|
Language |
other
|
|