Запис Детальніше

Определение некоторых качественных характеристик пищевых продуктов в ближней инфракрасной области спектра

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Определение некоторых качественных характеристик пищевых продуктов в ближней инфракрасной области спектра
Визначення деяких якісних характеристик харчових продуктів в ближній інфрачервоній області спектра
Determination of certain quality characteristics of food products in the near infrared
 
Creator Сінат-Радченко, Д. Є.
Синат-Радченко, Д. Е.
Sinat-Radchenko, D.
Попов, В. Д.
Попов, В. Д.
Popov, V. D.
Авраменко, В. М.
Авраменко, В. Н.
Avramenko, V.
 
Subject харчові продукти
пищевые продукты
food
вологість
влажность
moisture
вміст жиру
содержание жира
fat
 
Description Показано, що в ближній інфрачервоній області спектра можна визначати вологість, вміст жиру і спирту в харчових продуктах.
Показано, что в ближней инфракрасной области спектра можно определять влажность, содержание жира и спирта в пищевых продуктах.
It is shown that in the near infrared region of the spectrum can be determined moisture, fat and alcohol in food.
 
Date 2013-12-04T10:33:27Z
2013-12-04T10:33:27Z
1978
 
Type Article
 
Identifier Авраменко, В. Н. Определение некоторых качественных характеристик пищевых продуктов в ближней инфракрасной области спектра / В. Н. Авраменко, В. Д. Попов, Д. Е. Синат-Радченко // Пищевая промышленность. – 1978. - № 24. – С. 70-72.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11792
 
Language other