Управління дебіторською заборгованістю хлібопекарських підприємств: концептуальний підхід
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Управління дебіторською заборгованістю хлібопекарських підприємств: концептуальний підхід
Управление дебиторской задолженностью хлебопекарных предприятий: концептуальный подход Receivables management of bakery plants: a conceptual approach |
|
Creator |
Шереметинська, О. В.
Шереметинская, О. В. Sheremetynska, O. V. |
|
Subject |
оборотні засоби
дебіторська заборгованість оборотные средства дебеторская задолженность working capital accounts receivable |
|
Description |
Для хлібопекарських підприємств, що діють в ринкових умовах та в умовах кризових явищ в економіці, діяльність яких спрямована на отримання додаткових переваг перед конкурентами та досягнення найменших сукупних витрат, важливим питанням постає проблема управління всіма елементами оборотних засобів, оскільки це дає змогу оптимізувати їх структуру та зменшити відволікання коштів з обороту. Для вирішення цього питання було проаналізовано стан дебіторської заборгованості на хлібопекарських підприємствах та запропоновано заходи, щодо ефективного управління нею. Для хлебопекарных предприятий, действующих в рыночных условиях и в условиях кризисных явлений в экономике, деятельность которых направлена на получение дополнительных преимуществ перед конкурентами и достижения наименьших совокупных расходов, важным вопросом является проблема управления всеми элементами оборотных средств, поскольку это дает возможность оптимизировать их структуру и уменьшить отвлечение средств из оборота. Для решения этого вопроса были проанализированы состояние дебиторской задолженности на хлебопекарных предприятиях и предложены мероприятия по эффективному управлению ею. For bakeries that operate in market conditions and in conditions of economic crisis, which are aimed at more competitive advantage and achieve the lowest total cost , an issue arises the problem of managing all elements of working capital, as it allows you to optimize the structure and reduce the diversion of money from circulation. To address this issue was analyzed receivables to bakeries and proposed measures for effective management. |
|
Date |
2013-12-04T10:18:12Z
2013-12-04T10:18:12Z 2013 |
|
Type |
Book chapter
|
|
Identifier |
Шереметинська, О. В. Управління дебіторською заборгованістю хлібопекарських підприємств: концептуальний підхід / О. В. Шереметинська // Інституційні чинники розвитку підприємницьких структур : кол. моногр. / під ред. О.О. Непочатенко – Умань: Візаві, 2013. – С. 117-122.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11786 |
|