Запис Детальніше

Мінеральний склад нових м’яких розсільних сирів збагачених дієтичною добавкою «Ламідан»

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Мінеральний склад нових м’яких розсільних сирів збагачених дієтичною добавкою «Ламідан»
Минеральный состав новых мягких рассольных сыров обогащенных диетической добавкой «Ламидан»
Mineral composition of the new soft pickled cheeses fortified a dietary supplement "Lamidan"
 
Creator Рябченко, Н. О.
Рябченко, Н. А.
Ryabchenko, N.
 
Subject білки
м’які розсільні сири
підсирна сироватка
дієтична добавка
споживні властивості
біологічна цінність
мягкие рассольные сыры
подсырная сыворотка
альбуминная масса
диетическая добавка
потребительские свойства
биологическая ценность
soft brine cheeses
whey
dietary additive
consumer properties
consumer properties
biological value
 
Description У статті наводяться дані щодо проблеми йодного дефіциту в Україні і мінерального складу нових м'яких розсільних сирів з дієтичною добавкою "Ламідан". Нові м'які розсільні сири з дієтичною добавкою "Ламідан" пропонується як ефективного засобу для лікування захворювань, викликаних дефіцитом йоду.В статье приводятся данные о проблеме йодного дефицита в Украине и минерального состава новых мягких рассольных сыров с диетической добавкой "Ламидан". Новые мягкие рассольные сыры с диетической добавкой "Ламидан" предлагается в качестве эффективного средства для лечения заболеваний, вызванных дефицитом йода.In the article the data about a problem of iodine-deficit in Ukraine and mineral composition of the new soft brine cheese with natural bioactive addition “Lamidan”. A new soft brine cheese with bioactive addition “Lamidan” is proposed as an effective means to treat diseases caused by iodine deficit.
 
Date 2013-12-05T07:24:11Z
2013-12-05T07:24:11Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Рябченко, Н.О. Мінеральний склад нових м’яких розсільних сирів / Н. О. Рябченко // Біогеохімічні аспекти збереження здоров’я людини : матер. міжнар. наук.-практ. конф., 8-9 квітня 2010 р. - Ужгород.: УжНУ «Говерла», 2010. – С. 161-165.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11805
 
Language uk_UK