Використання сироватки у процесі виробництва розсільних сирів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання сироватки у процесі виробництва розсільних сирів
Использование сыворотки в процессе производства рассольных сыров The use of whey in the production of the pickled cheeses |
|
Creator |
Рябченко, Н. О.
Рябченко, Н. А. Ryabchenko, N. |
|
Subject |
розсільний сир
сироватка сироваткові білки казеїн розсіл рассольный сыр сыворотка сывороточные белки казеин рассол pickled cheese whey whey protein casein brine |
|
Description |
У статті розглянуто питання доцільності використання сироватки у процесі виробництва розсільних сирів. Проаналізовано вплив розсолу із застосуванням сироватки на зміну маси сиру та органолептичні показники при зберіганні. В статье рассмотрены вопросы целесообразности использования сыворотки в процессе производства рассольных сыров. Проанализировано влияние рассола с применением сыворотки на изменение массы сыра и органолептические показатели при хранении. The article reviews the rationale for the use of whey in the production of the pickled cheeses. Analyzed the impact of brine, with the use of serum, change in mass of cheeses and organoleptic characteristics during storage.
|
|
Date |
2013-12-05T07:31:03Z
2013-12-05T07:31:03Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Рябченко, Н. О. Використання сироватки у процесі виробництва розсільних сирів / Н. О. Рябченко // Обладнання та технології харчових виробництв : зб. наук. пр. ДонНУЕТ. - 2010. – Вип. 23. - С. 261–266.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11810 |
|
Language |
uk_UK
|
|