Запис Детальніше

Використання сироватки у процесі виробництва розсільних сирів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання сироватки у процесі виробництва розсільних сирів
Использование сыворотки в процессе производства рассольных сыров
The use of whey in the production of the pickled cheeses
 
Creator Рябченко, Н. О.
Рябченко, Н. А.
Ryabchenko, N.
 
Subject розсільний сир
сироватка
сироваткові білки
казеїн
розсіл
рассольный сыр
сыворотка
сывороточные белки
казеин
рассол
pickled cheese
whey
whey protein
casein
brine
 
Description У статті розглянуто питання доцільності використання сироватки у процесі виробництва розсільних сирів. Проаналізовано вплив розсолу із застосуванням сироватки на зміну маси сиру та органолептичні показники при зберіганні. В статье рассмотрены вопросы целесообразности использования сыворотки в процессе производства рассольных сыров. Проанализировано влияние рассола с применением сыворотки на изменение массы сыра и органолептические показатели при хранении. The article reviews the rationale for the use of whey in the production of the pickled cheeses. Analyzed the impact of brine, with the use of serum, change in mass of cheeses and organoleptic characteristics during storage.
 
Date 2013-12-05T07:31:03Z
2013-12-05T07:31:03Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Рябченко, Н. О. Використання сироватки у процесі виробництва розсільних сирів / Н. О. Рябченко // Обладнання та технології харчових виробництв : зб. наук. пр. ДонНУЕТ. - 2010. – Вип. 23. - С. 261–266.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11810
 
Language uk_UK