Запис Детальніше

Доцільність збагачення м’яких розсільних сирів «Ламіданом» з метою профілактики йодної недостатності

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Доцільність збагачення м’яких розсільних сирів «Ламіданом» з метою профілактики йодної недостатності
Целесообразность обогащения мягких рассольных сыров «Ламиданом» с целью профилактики йодной недостаточности
Fortification soft pickled cheeses by “Lamidan” to prevent iodine deficiency
 
Creator Рудавська, Г. Б.
Рябченко, Н. О.
Рудавская, А. Б.
Рябченко, Н. А.
Rudavska, G.
Ryabchenko, N.
 
Subject білки
дієтична добавка
м’які розсільні сири
споживні властивості
біологічна цінність
мягкие рассольные сыры
диетическая добавка
потребительские свойства
белки
биологическая ценность
soft pickled cheeses
dietary additive
consumer properties
biological value
microelements
 
Description У статті наведено дані щодо використання дієтичної добавки "Ламідан" у м'яких розсольних сирах з метою профілактики дефіциту йоду.
В статье приведены данные об использовании в мягких рассольных сырах диетической добавки «Ламидан» с целью профилактики дефицита йода. In the article the data about using “Lamidan” in soft pickled cheeses for prevention iodine deficit.
 
Date 2013-12-05T07:29:48Z
2013-12-05T07:29:48Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Рудавська, Г. Б. Доцільність збагачення м’яких розсільних сирів «Ламіданом» з метою профілактики йодної недостатності / Г. Б. Рудавська, Н. О. Рябченко // Довкілля і здоров’я людини : матер. міжнар. наук.-практ. конф., 17-19 квітня 2008 р. -Ужгород.: УжНУ «Говерла», 2008. – С. 235-237.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11809
 
Language uk_UK