Доцільність збагачення м’яких розсільних сирів «Ламіданом» з метою профілактики йодної недостатності
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Доцільність збагачення м’яких розсільних сирів «Ламіданом» з метою профілактики йодної недостатності
Целесообразность обогащения мягких рассольных сыров «Ламиданом» с целью профилактики йодной недостаточности Fortification soft pickled cheeses by “Lamidan” to prevent iodine deficiency |
|
Creator |
Рудавська, Г. Б.
Рябченко, Н. О. Рудавская, А. Б. Рябченко, Н. А. Rudavska, G. Ryabchenko, N. |
|
Subject |
білки
дієтична добавка м’які розсільні сири споживні властивості біологічна цінність мягкие рассольные сыры диетическая добавка потребительские свойства белки биологическая ценность soft pickled cheeses dietary additive consumer properties biological value microelements |
|
Description |
У статті наведено дані щодо використання дієтичної добавки "Ламідан" у м'яких розсольних сирах з метою профілактики дефіциту йоду. В статье приведены данные об использовании в мягких рассольных сырах диетической добавки «Ламидан» с целью профилактики дефицита йода. In the article the data about using “Lamidan” in soft pickled cheeses for prevention iodine deficit. |
|
Date |
2013-12-05T07:29:48Z
2013-12-05T07:29:48Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Рудавська, Г. Б. Доцільність збагачення м’яких розсільних сирів «Ламіданом» з метою профілактики йодної недостатності / Г. Б. Рудавська, Н. О. Рябченко // Довкілля і здоров’я людини : матер. міжнар. наук.-практ. конф., 17-19 квітня 2008 р. -Ужгород.: УжНУ «Говерла», 2008. – С. 235-237.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11809 |
|
Language |
uk_UK
|
|