Запис Детальніше

Вплив добавок порошків моркви різних способів сушіння на якість вершкового масла

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив добавок порошків моркви різних способів сушіння на якість вершкового масла
Влияние добавок порошков моркови различных способов сушки на качество сливочного масла
Influence of additives powders carrots different drying processes on the quality of butter
 
Creator Вашека, О. М.
Рашевська, Т. О.
Махоніна, М. Ю.
Шпачук, Л. В.
Вашека, О. Н.
Рашевская, Т. А.
Махонина, М. Ю.
Шпачук, Л. В.
Vasheka, O.
Rashevska, T.
Makhonina, M.
Shpachuk, L.
 
Subject вершкове масло
порошок із моркви
структура масла
технологія збагачення
сливочное масло
порошок из моркови
технология обогащения
структура сливочного масла
butter
carrot powder
technology of enrichment
structural of butter
 
Description Вказана доцільності використання порошків із моркви виготовлених різними способами сушіння при виробництві масла способом збагачення. Вказано вплив порошків на твердість збагаченого масла та показник витікання рідкого жиру. Авторами приведена целесообразность использования порошков моркови при производстве сливочного масла способом обогащения. Указано влияние порошков на твердость обогащенного масла и показатель выделения жидкого жира. The authors is shown the feasibility of using carrot powder in the manufacture of butter enrichment method. Specified influence on structural indicators powders butter.
 
Date 2013-12-05T07:18:52Z
2013-12-05T07:18:52Z
2007
 
Type Thesis
 
Identifier Вплив добавок порошків моркви різних способів сушіння на якість вершкового масла / О. М. Вашека, Т. О. Рашевська, М. Ю. Махоніна, Л. В. Шпачук // Інноваційні технології, проблеми якості і безпеки сировини та готової продукції у м’ясній та молочній промисловості : міжнар. наук.-техн. конф., 27-28 листоп. 2007р.: тези доп. – Київ: НУХТ, 2007 – С.72-73.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11802
 
Language uk_UK