Вплив добавок порошків моркви різних способів сушіння на якість вершкового масла
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив добавок порошків моркви різних способів сушіння на якість вершкового масла
Влияние добавок порошков моркови различных способов сушки на качество сливочного масла Influence of additives powders carrots different drying processes on the quality of butter |
|
Creator |
Вашека, О. М.
Рашевська, Т. О. Махоніна, М. Ю. Шпачук, Л. В. Вашека, О. Н. Рашевская, Т. А. Махонина, М. Ю. Шпачук, Л. В. Vasheka, O. Rashevska, T. Makhonina, M. Shpachuk, L. |
|
Subject |
вершкове масло
порошок із моркви структура масла технологія збагачення сливочное масло порошок из моркови технология обогащения структура сливочного масла butter carrot powder technology of enrichment structural of butter |
|
Description |
Вказана доцільності використання порошків із моркви виготовлених різними способами сушіння при виробництві масла способом збагачення. Вказано вплив порошків на твердість збагаченого масла та показник витікання рідкого жиру. Авторами приведена целесообразность использования порошков моркови при производстве сливочного масла способом обогащения. Указано влияние порошков на твердость обогащенного масла и показатель выделения жидкого жира. The authors is shown the feasibility of using carrot powder in the manufacture of butter enrichment method. Specified influence on structural indicators powders butter.
|
|
Date |
2013-12-05T07:18:52Z
2013-12-05T07:18:52Z 2007 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Вплив добавок порошків моркви різних способів сушіння на якість вершкового масла / О. М. Вашека, Т. О. Рашевська, М. Ю. Махоніна, Л. В. Шпачук // Інноваційні технології, проблеми якості і безпеки сировини та готової продукції у м’ясній та молочній промисловості : міжнар. наук.-техн. конф., 27-28 листоп. 2007р.: тези доп. – Київ: НУХТ, 2007 – С.72-73.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11802 |
|
Language |
uk_UK
|
|