Дослідження теплофізичних властивостей вершкового масла збагаченого порошками моркви
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження теплофізичних властивостей вершкового масла збагаченого порошками моркви
Исследования теплофизических характеристик сливочного масла обогащенного порошками моркови Thermophysical characteristics of butter enriched powders carrots |
|
Creator |
Вашека, О. М.
Рашевська, Т. О. Вашека, О. Н. Рашевская, Т. А. Vasheka, O. Rashevska, T. |
|
Subject |
вершкове масло
порошок із моркви технологія збагачення кристалізація гліцеридів сливочное масло порошок из моркови технология обогащения кристаллизация глицеридов butter carrot powder technology of enrichment cyrillization glycerides |
|
Description |
Наведено результати досліджень впливу добавок порошків моркви кріогенного та холодного розпилювального сушіння на фазові перетворення груп гліцеридів кристалічної жирової фази вершкового масла як свіжовиготовленого так і при зберіганні. Приведены результаты исследований влияния добавок порошков моркови криогенной и холодной распылительной сушки на фазовые превращения групп глицеридов кристаллической жировой фазы сливочного масла. The results of studies of the effect of additives powders carrots cryogenic and cold spray drying on phase transformations groups glycerides crystalline fat phase of butter.
|
|
Date |
2013-12-05T07:21:30Z
2013-12-05T07:21:30Z 2007 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Вашека, О. М. Дослідження теплофізичних властивостей вершкового масла збагаченого порошками моркви / О. М. Вашека, Т. О. Рашевська // Інноваційні технології, проблеми якості і безпеки сировини та готової продукції у м’ясній та молочній промисловості : міжнар. наук.-техн. конф., 27-28 листоп. 2007р.: тези доп.. – Київ: НУХТ, 2007 – С. 70-71.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11803 |
|
Language |
uk_UK
|
|