Запис Детальніше

Дослідження теплофізичних властивостей вершкового масла збагаченого порошками моркви

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження теплофізичних властивостей вершкового масла збагаченого порошками моркви
Исследования теплофизических характеристик сливочного масла обогащенного порошками моркови
Thermophysical characteristics of butter enriched powders carrots
 
Creator Вашека, О. М.
Рашевська, Т. О.
Вашека, О. Н.
Рашевская, Т. А.
Vasheka, O.
Rashevska, T.
 
Subject вершкове масло
порошок із моркви
технологія збагачення
кристалізація гліцеридів
сливочное масло
порошок из моркови
технология обогащения
кристаллизация глицеридов
butter
carrot powder
technology of enrichment
cyrillization glycerides
 
Description Наведено результати досліджень впливу добавок порошків моркви кріогенного та холодного розпилювального сушіння на фазові перетворення груп гліцеридів кристалічної жирової фази вершкового масла як свіжовиготовленого так і при зберіганні. Приведены результаты исследований влияния добавок порошков моркови криогенной и холодной распылительной сушки на фазовые превращения групп глицеридов кристаллической жировой фазы сливочного масла. The results of studies of the effect of additives powders carrots cryogenic and cold spray drying on phase transformations groups glycerides crystalline fat phase of butter.
 
Date 2013-12-05T07:21:30Z
2013-12-05T07:21:30Z
2007
 
Type Thesis
 
Identifier Вашека, О. М. Дослідження теплофізичних властивостей вершкового масла збагаченого порошками моркви / О. М. Вашека, Т. О. Рашевська // Інноваційні технології, проблеми якості і безпеки сировини та готової продукції у м’ясній та молочній промисловості : міжнар. наук.-техн. конф., 27-28 листоп. 2007р.: тези доп.. – Київ: НУХТ, 2007 – С. 70-71.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11803
 
Language uk_UK