Разработка технологии обогащения сливочного масла порошками из моркови
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Разработка технологии обогащения сливочного масла порошками из моркови
Розроблення технології збагачення вершкового масла порошком із моркви Development of technology for enrichment of butter powders of carrots |
|
Creator |
Украинец, А. И.
Рашевская, Т. А. Вашека, О. Н. Українець, А. І. Рашевська, Т. О. Вашека, О. М. Ukrainets, A. Rashevska, T. Vasheka, O. |
|
Subject |
растительные пищевые добавки
сливочное масло функционального назначения технология обогащения рослинні харчові добавки вершкове масло функціонального призначення технологія збагачення herbal food supplements functional butter technology for enrichment of butter |
|
Description |
Обоснована целесообразность создания технологии обогащения сливочного масла порошками моркови. Приведена последовательность технологических операций при производстве обогащенного масла.- Обґрунтовано доцільність розроблення технології збагачення вершкового масла порошком із моркви. Неведено послідовність технологічних операцій при виготовленні збагаченого масла. Expediency creating enrichment technology butter carrot powder. Shows the sequence of process steps in the production of enriched butter.
|
|
Date |
2013-12-05T07:22:59Z
2013-12-05T07:22:59Z 2008 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Украинец, А. И. Разработка технологии обогащения сливочного масла порошками из моркови / А. И. Украинец, Т. А. Рашевская, О. Н. Вашека // Актуальные проблемы развития технологии производства продуктов питания : науч.-прак. конф., 26-28 мая 2008г.: тезисы докл. – Воронеж: ГАУ ВПО, 2008 - С. 126-128.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11804 |
|
Language |
uk_UK
|
|