Ресурсозберігаючі технології в ресторанному господарстві
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Ресурсозберігаючі технології в ресторанному господарстві
Ресурсосберегающие технологии в ресторанном хозяйстве Resource-saving technologies at restaurants |
|
Creator |
Арпуль, О. В.
Арпуль, О. В. Arpul, O. Удовицький, В. В. Удовицкий, В. В. Udovitskiy, V. |
|
Subject |
молекулярні технології
молекулярные технологии molecular technologies су вайд су вайд Sous Vide ресторанне господарство ресторанное хозяйство restaurants |
|
Description |
Розглянуто су вайд технологію як один з перспективних напрямків розвитку сучасного ресторанного господарства. Рассмотрены су вайд технологию как одно из перспективных направлений развития современного ресторанного хозяйства. Sous Vide technology as one of the promising areas of modern restaurants has been presented.
|
|
Date |
2013-12-05T07:26:16Z
2013-12-05T07:26:16Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Арпуль, О. В. Ресурсозберігаючі технології в ресторанному господарстві / О. В. Арпуль, В. В.Удовицький // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : тези доп. II Всеукр. наук.-практ. конф. – К.: НУХТ, 2013. – С. 156-157.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11807 |
|
Language |
uk_UK
|
|