Запис Детальніше

Ресурсозберігаючі технології в ресторанному господарстві

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ресурсозберігаючі технології в ресторанному господарстві
Ресурсосберегающие технологии в ресторанном хозяйстве
Resource-saving technologies at restaurants
 
Creator Арпуль, О. В.
Арпуль, О. В.
Arpul, O.
Удовицький, В. В.
Удовицкий, В. В.
Udovitskiy, V.
 
Subject молекулярні технології
молекулярные технологии
molecular technologies
су вайд
су вайд
Sous Vide
ресторанне господарство
ресторанное хозяйство
restaurants
 
Description Розглянуто су вайд технологію як один з перспективних напрямків розвитку сучасного ресторанного господарства. Рассмотрены су вайд технологию как одно из перспективных направлений развития современного ресторанного хозяйства. Sous Vide technology as one of the promising areas of modern restaurants has been presented.
 
Date 2013-12-05T07:26:16Z
2013-12-05T07:26:16Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Арпуль, О. В. Ресурсозберігаючі технології в ресторанному господарстві / О. В. Арпуль, В. В.Удовицький // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : тези доп. II Всеукр. наук.-практ. конф. – К.: НУХТ, 2013. – С. 156-157.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11807
 
Language uk_UK