Запис Детальніше

Значення солі в раціональному харчуванні людини і її альтернативні види, що використовуються в сучасній кухні

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Значення солі в раціональному харчуванні людини і її альтернативні види, що використовуються в сучасній кухні
Значение соли в рациональном питании человека и ее альтернативные виды, используемые в современной кухне
Importance of salt in rational nutrition and its alternative forms used in modern cuisine
 
Creator Арпуль, О. В.
Арпуль, О. В.
Arpul, O.
Дудкіна, О. О.
Дудкина, Е. А.
Dudkina, O.
 
Subject сіль
соль
salt
раціональне харчування
рациональное питание
rational nutrition
альтернативні види солі
альтернативные виды соли
alternative forms of salt
 
Description Розглянуто альтернативні види солі для забезпечення раціонального харчування населення у закладах ресторанного господарства. Рассмотрены альтернативные виды соли для обеспечения рационального питания населения в заведениях ресторанного хозяйства. Alternative forms of salt for the management of rational nutrition at restaurants have been viewed.
 
Date 2013-12-05T07:28:10Z
2013-12-05T07:28:10Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Дудкіна, О. О. Значення солі в раціональному харчуванні людини і її альтернативні види, що використовуються в сучасній кухні / О. О. Дудкіна, О. В. Арпуль // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : тези доп. II Всеукр. наук.-практ. конф. – К.: НУХТ, 2013. – С. 184-186.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11808
 
Language uk_UK