Запис Детальніше

Політермічна кристалізація сахарози

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Політермічна кристалізація сахарози
Политермическая кристаллизация сахарозы
Polythermic crystallization of sucrose
 
Creator Мирончук, В. Г.
Мирончук, В. Г.
Mironchuk, V.
Самілик, М. М.
Самилык, М. М.
Samilyk, M.
Єщенко, О. А.
Ещенко, О. А.
Yeshchenko, O.
 
Subject проміжне нагрівання
перемішувач-кристалізатор
сахароза
кристалізація
утфель
утфель
сахароза
перемешиватель-кристаллизатор
кристаллизация
промежуточное нагревание
massecuite
mixers-crystallizer
sucrose crystallization
intermediate heating
 
Description Розглянуто питання доцільності використання проміжного нагрівання утфелю останньої кристалізації замість розкачок водою чи мелясою при політермічній кристалізації в перемішувачах-кристалізаторах. За таких умов ведення процесу досягається найбільше знецукрення меляси і покращується гранулометричний склад кристалів цукру.

Рассмотрены вопросы целесообразности использования промежуточного нагрева утфеля последней кристаллизации вместо раскачек водой или патокой при политермической кристаллизации в перемишивателях-кристаллизаторах. При таких условиях ведения процесса достигается наибольшее обезсахаривание мелассы и улучшается гранулометрический состав кристаллов сахара.

The problems of the usefulness of an intermediate heat finish crystallization massecuite instead of water or molasses dilutions during polythermal crystallization at mixers-crystallizer is discussed. Under such conditions of the process is achieved most allocation of sucrose with molasses and improved grain size of sucrose crystals.
 
Date 2013-12-09T10:45:27Z
2013-12-09T10:45:27Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Мирончук, В. Г. Політермічна кристалізація сахарози / В. Г. Мирончук, М. М. Самілик, О. А. Єщенко // Харчова промисловість НУХТ– К.: НУХТ, 2013. – № 14. – С. 97 – 100.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11847
 
Language other