Запис Детальніше

Природоохоронні технології та обладнання

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Природоохоронні технології та обладнання
Природоохранные технологии и оборудование
Environmental technologies and equipment
 
Creator Левандовский, Л. В.
Левандовський, Л. В.
Levandovskiy, L.
Бублієнко, Н. О.
Бублиенко, Н. А.
Bublienko, N.
Семенова, О. І.
Семенова, Е. И.
Semenova, O.
 
Subject природоохоронне обладнання
розрахунки
стічні води
харчова промисловість
природоохоронні технології
природоохранное оборудование
сточные воды
расчеты
пищевая промышленность
природоохранные технологии
environmental equipment
calculations
sewage
food processing
environmental technology
 
Description Викладено основні екологічні проблеми харчової промисловості, охарактеризовано технології, що застосовуються для їх вирішення. Розглянуто традиційні та сучасні види обладнання природоохоронного призначення. Наведено методики розрахунку основних видів очисного обладнання, а також приклади розрахунку.
Для студентів вищих навчальних закладів напрямів підготовки «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування», «Харчові технології та інженерія». Може бути використаний магістрантами та аспірантами, які спеціалізуються в екологічному напрямі, та фахівцями харчової промисловості.
Изложены основные экологические проблемы пищевой промышленности, охарактеризованы технологии, применяемые для их решения. Рассмотрены традиционные и современные виды оборудования природоохранного назначения. Приведены методики расчета основных видов очистного оборудования, а также примеры расчета.
Для студентов высших учебных заведений направлений подготовки «Экология, охрана окружающей среды и сбалансированное природопользование», «Пищевые технологии и инженерия». Может быть использован магистрантами и аспирантами, которые специализируются в экологическом направлении, и специалистами пищевой промышленности .
The basic environmental problems of the food industry, described the technology used to solve them. Considered traditional and modern environmental protection equipment. The method of calculating the basic types of cleaning equipment, as well as examples of the calculation.
For university students training areas "Ecology, Environmental Protection and Sustainable Use of Natural Resources", "Food Technology and Engineering". Can be used undergraduates and graduate students who specialize in environmental direction, and food industry professionals .
 
Date 2013-12-09T11:02:06Z
2013-12-09T11:02:06Z
2013
 
Type Other
 
Identifier Левандовський, Л. В. Природоохоронні технології та обладнання: підруч. / Л. В. Левандовський, Н. О. Бублієнко, О. І. Семенова,. – К.: НУХТ, 2013. – 243 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11849
 
Language other