Природоохоронні технології та обладнання
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Природоохоронні технології та обладнання
Природоохранные технологии и оборудование Environmental technologies and equipment |
|
Creator |
Левандовский, Л. В.
Левандовський, Л. В. Levandovskiy, L. Бублієнко, Н. О. Бублиенко, Н. А. Bublienko, N. Семенова, О. І. Семенова, Е. И. Semenova, O. |
|
Subject |
природоохоронне обладнання
розрахунки стічні води харчова промисловість природоохоронні технології природоохранное оборудование сточные воды расчеты пищевая промышленность природоохранные технологии environmental equipment calculations sewage food processing environmental technology |
|
Description |
Викладено основні екологічні проблеми харчової промисловості, охарактеризовано технології, що застосовуються для їх вирішення. Розглянуто традиційні та сучасні види обладнання природоохоронного призначення. Наведено методики розрахунку основних видів очисного обладнання, а також приклади розрахунку. Для студентів вищих навчальних закладів напрямів підготовки «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування», «Харчові технології та інженерія». Може бути використаний магістрантами та аспірантами, які спеціалізуються в екологічному напрямі, та фахівцями харчової промисловості. Изложены основные экологические проблемы пищевой промышленности, охарактеризованы технологии, применяемые для их решения. Рассмотрены традиционные и современные виды оборудования природоохранного назначения. Приведены методики расчета основных видов очистного оборудования, а также примеры расчета. Для студентов высших учебных заведений направлений подготовки «Экология, охрана окружающей среды и сбалансированное природопользование», «Пищевые технологии и инженерия». Может быть использован магистрантами и аспирантами, которые специализируются в экологическом направлении, и специалистами пищевой промышленности . The basic environmental problems of the food industry, described the technology used to solve them. Considered traditional and modern environmental protection equipment. The method of calculating the basic types of cleaning equipment, as well as examples of the calculation. For university students training areas "Ecology, Environmental Protection and Sustainable Use of Natural Resources", "Food Technology and Engineering". Can be used undergraduates and graduate students who specialize in environmental direction, and food industry professionals . |
|
Date |
2013-12-09T11:02:06Z
2013-12-09T11:02:06Z 2013 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Левандовський, Л. В. Природоохоронні технології та обладнання: підруч. / Л. В. Левандовський, Н. О. Бублієнко, О. І. Семенова,. – К.: НУХТ, 2013. – 243 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11849 |
|
Language |
other
|
|