Інноваційні розробки в молочній галузі
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Інноваційні розробки в молочній галузі
Инновационные разработки в молочной промышленности Innovative developments in the dairy industry |
|
Creator |
Грек, О. В.
Грек, Е. В. Grek, O. Осьмак (Федченко), Т. Г. Осьмак (Федченко), Т. Г. Osmak (Fedchenko), T. |
|
Subject |
наука
наука science сироватка сыворотка serum морозиво мороженое ice cream масло вершкове масло сливочное butter молочні консерви молочные консервы canned milk |
|
Description |
Наведена схема наукової діяльності кафедри технології молока і молочних продуктів Національного університету харчових технологій. Обгрунтовані технології різних видів молочних продуктів зі збалансованим складом основних нутрієнтів. Приведена схема научной деятельности кафедры технологии молока и молочных продуктов Национального университета пищевых технологий. Обоснованы технологии различных видов молочных продуктов со сбалансированным составом основных нутриентов. This scheme science department of technology of milk and dairy products, National University of Food Technologies. The technology of different kinds of dairy products with a balanced composition of major nutrients. |
|
Date |
2013-12-10T07:47:27Z
2013-12-10T07:47:27Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Грек, О. В. Інноваційні розробки в молочній галузі / О. В. Грек, Т. Г. Осьмак // Молочная индустрия. - 2013. – № 2. – С. 42-43.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11885 |
|
Language |
uk_UK
|
|