Запис Детальніше

Інноваційні розробки в молочній галузі

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Інноваційні розробки в молочній галузі
Инновационные разработки в молочной промышленности
Innovative developments in the dairy industry
 
Creator Грек, О. В.
Грек, Е. В.
Grek, O.
Осьмак (Федченко), Т. Г.
Осьмак (Федченко), Т. Г.
Osmak (Fedchenko), T.
 
Subject наука
наука
science
сироватка
сыворотка
serum
морозиво
мороженое
ice cream
масло вершкове
масло сливочное
butter
молочні консерви
молочные консервы
canned milk
 
Description Наведена схема наукової діяльності кафедри технології молока і молочних продуктів Національного університету харчових технологій. Обгрунтовані технології різних видів молочних продуктів зі збалансованим складом основних нутрієнтів.
Приведена схема научной деятельности кафедры технологии молока и молочных продуктов Национального университета пищевых технологий. Обоснованы технологии различных видов молочных продуктов со сбалансированным составом основных нутриентов.
This scheme science department of technology of milk and dairy products, National University of Food Technologies. The technology of different kinds of dairy products with a balanced composition of major nutrients.
 
Date 2013-12-10T07:47:27Z
2013-12-10T07:47:27Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Грек, О. В. Інноваційні розробки в молочній галузі / О. В. Грек, Т. Г. Осьмак // Молочная индустрия. - 2013. – № 2. – С. 42-43.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11885
 
Language uk_UK