Исследование качества сливочного масла обогащенного порошком из моркови
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Исследование качества сливочного масла обогащенного порошком из моркови
Дослідження показників якості вершкового масла збагаченого порошком із моркви Study quality butter enriched powder of carrots |
|
Creator |
Иванов, С. В.
Рашевская, Т. А. Вашека, О. Н. Іванов, С. В. Рашевська, Т. О. Вашека, О. М. Ivanov, S. Rashevska, T. Vasheka, O. |
|
Subject |
сливочное масло
порошок моркови микроструктура суспензии порошка ячеистая структура качество сливочного масла вершкове масло порошок із моркви мікроструктура суспензії порошку комірчаста структура якість масла the microstructure of the powder suspension the cellular structure butter carrot powder the quality of butter |
|
Description |
Методом микроструктурного анализа исследована микроструктура водной суспензии порошка моркови холодной распылительной сушки. В водной суспензии добавки выявлены участки фрактальных структур. Установлено позитивное влияние компонентов порошка моркови на изменения показателей структуры и консистенции сливочного масла, что объясняется формирование дополнительной вторичной структурной сетки между компонентами готового продукта.Методом мікроструктурного аналізу вивчено мікроструктуру водної суспензії порошку із моркви холодного розпилювального сушіння. У водній суспензії добавки виявлено ділянки фрактальних структур. Виявлено позитивний вплив порошку із моркви на показники консистенції та структури збагаченого вершкового масла, що пояснюється формуванням додаткової вторинної структурної сітки між компонентами готового продукту. Microstructural analysis method to study the microstructure of an aqueous suspension of cold carrot powder spray drying. In aqueous suspension additives identified fractal structures. Is set a positive effect on the carrot powder components change structure and consistency of butter, which is explained the formation of additional secondary structural between the components of the finished product.
|
|
Date |
2013-12-10T07:55:22Z
2013-12-10T07:55:22Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Иванов, С. В. Исследование качества сливочного масла обогащенного порошком из моркови / С. В. Иванов, Т. А. Рашевская, О. Н. Вашека // Пищевые инновации и биотехнологии : междунар. науч. форум, 8 – 12 апреля 2013 г. – Кемерово, 2013. – С. 126-127.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11887 |
|
Language |
other
|
|