Запис Детальніше

Исследование качества сливочного масла обогащенного порошком из моркови

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Исследование качества сливочного масла обогащенного порошком из моркови
Дослідження показників якості вершкового масла збагаченого порошком із моркви
Study quality butter enriched powder of carrots
 
Creator Иванов, С. В.
Рашевская, Т. А.
Вашека, О. Н.
Іванов, С. В.
Рашевська, Т. О.
Вашека, О. М.
Ivanov, S.
Rashevska, T.
Vasheka, O.
 
Subject сливочное масло
порошок моркови
микроструктура суспензии порошка
ячеистая структура
качество сливочного масла
вершкове масло
порошок із моркви
мікроструктура суспензії порошку
комірчаста структура
якість масла
the microstructure of the powder suspension
the cellular structure
butter
carrot powder
the quality of butter
 
Description Методом микроструктурного анализа исследована микроструктура водной суспензии порошка моркови холодной распылительной сушки. В водной суспензии добавки выявлены участки фрактальных структур. Установлено позитивное влияние компонентов порошка моркови на изменения показателей структуры и консистенции сливочного масла, что объясняется формирование дополнительной вторичной структурной сетки между компонентами готового продукта.Методом мікроструктурного аналізу вивчено мікроструктуру водної суспензії порошку із моркви холодного розпилювального сушіння. У водній суспензії добавки виявлено ділянки фрактальних структур. Виявлено позитивний вплив порошку із моркви на показники консистенції та структури збагаченого вершкового масла, що пояснюється формуванням додаткової вторинної структурної сітки між компонентами готового продукту. Microstructural analysis method to study the microstructure of an aqueous suspension of cold carrot powder spray drying. In aqueous suspension additives identified fractal structures. Is set a positive effect on the carrot powder components change structure and consistency of butter, which is explained the formation of additional secondary structural between the components of the finished product.
 
Date 2013-12-10T07:55:22Z
2013-12-10T07:55:22Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Иванов, С. В. Исследование качества сливочного масла обогащенного порошком из моркови / С. В. Иванов, Т. А. Рашевская, О. Н. Вашека // Пищевые инновации и биотехнологии : междунар. науч. форум, 8 – 12 апреля 2013 г. – Кемерово, 2013. – С. 126-127.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11887
 
Language other