Гравитационно-ударная обработка сырья под вакуумом при посоле мясных изделей
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Гравитационно-ударная обработка сырья под вакуумом при посоле мясных изделей
Гравітаційно-ударна обробка сировини під вакуумом при посолі м'ясних виробів Gravitational shock processing of raw materials under vacuum at salting smokedwrapper |
|
Creator |
Большаков, О. С.
Большаков, А. С. Bolshacov, A. Кишенько, І. І. Кишенько, И. И. Kishenko, I. Старчевой, А. Н. Старчевой, А. Н. Starchevoy, A. Cкібин, С. В. Скибин, С. В. Skibin, S. |
|
Subject |
тумблирование
гравитационно-ударная обработка соленые мясные изделия тумблювання солоні м'ясні вироби гравітаційно-ударна обробка tumbling gravitational shock treatment salted meat products |
|
Description |
Для ускорения процесса посола при производстве соленых мясных изделий исследована возможность интенсификации данного процесса с помощью тумблирования мясного сырья. В результате проведенных исследований установлены рациональные режимы гравитационно-ударной обработки сырья под вакуумом и определены параметры процесса тумблирования. Установлено их влияние на структуру и качество готовых изделий. Для прискорення процесу посолу при виробництві солоних м'ясних виробів досліджено можливість інтенсифікації даного процесу за допомогою тумблювання м'ясної сировини. В результаті проведених досліджень встановлено раціональні режими гравітаційно-ударної обробки сировини під вакуумом та визначено параметри процесу тумблювання. Встановлено їх вплив на структуру і якість готових виробів . To expedite the process in the production of salted salted meat products investigated the possibility of intensifying the process using tumbling raw meat. The studies established rational modes of gravitational shock processing of raw materials under vacuum and the parameters of the process tumbling. Established their influence on the structure and quality of finished products. |
|
Date |
2013-12-10T08:22:52Z
2013-12-10T08:22:52Z 1993 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Гравитационно-ударная обработка сырья под вакуумом при посоле мясных изделей / А. С. Большаков, И. И. Кишенько, А. Н. Старчевой, С. В. Cкібин // Пищевая технология. - 1993. - № 3-4. – C. 34-35.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11894 |
|
Language |
other
|
|