Запис Детальніше

Гравитационно-ударная обработка сырья под вакуумом при посоле мясных изделей

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Гравитационно-ударная обработка сырья под вакуумом при посоле мясных изделей
Гравітаційно-ударна обробка сировини під вакуумом при посолі м'ясних виробів
Gravitational shock processing of raw materials under vacuum at salting smokedwrapper
 
Creator Большаков, О. С.
Большаков, А. С.
Bolshacov, A.
Кишенько, І. І.
Кишенько, И. И.
Kishenko, I.
Старчевой, А. Н.
Старчевой, А. Н.
Starchevoy, A.
Cкібин, С. В.
Скибин, С. В.
Skibin, S.
 
Subject тумблирование
гравитационно-ударная обработка
соленые мясные изделия
тумблювання
солоні м'ясні вироби
гравітаційно-ударна обробка
tumbling
gravitational shock treatment
salted meat products
 
Description Для ускорения процесса посола при производстве соленых мясных изделий исследована возможность интенсификации данного процесса с помощью тумблирования мясного сырья. В результате проведенных исследований установлены рациональные режимы гравитационно-ударной обработки сырья под вакуумом и определены параметры процесса тумблирования. Установлено их влияние на структуру и качество готовых изделий. Для прискорення процесу посолу при виробництві солоних м'ясних виробів досліджено можливість інтенсифікації даного процесу за допомогою тумблювання м'ясної сировини. В результаті проведених досліджень встановлено раціональні режими гравітаційно-ударної обробки сировини під вакуумом та визначено параметри процесу тумблювання. Встановлено їх вплив на структуру і якість готових виробів .

To expedite the process in the production of salted salted meat products investigated the possibility of intensifying the process using tumbling raw meat. The studies established rational modes of gravitational shock processing of raw materials under vacuum and the parameters of the process tumbling. Established their influence on the structure and quality of finished products.
 
Date 2013-12-10T08:22:52Z
2013-12-10T08:22:52Z
1993
 
Type Article
 
Identifier Гравитационно-ударная обработка сырья под вакуумом при посоле мясных изделей / А. С. Большаков, И. И. Кишенько, А. Н. Старчевой, С. В. Cкібин // Пищевая технология. - 1993. - № 3-4. – C. 34-35.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11894
 
Language other