Запис Детальніше

Білкова добавка з сочевиці, її функцюнально- технологічні властивості та використання у технології реструктурованих шинок з яловичини

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Білкова добавка з сочевиці, її функцюнально- технологічні властивості та використання у технології реструктурованих шинок з яловичини
Белковая добавка из чечевици, ее функционально-технологические свойства и использование в технологии реструктурированых ветчин из говядины
Protein supplement lentils, its functional and technological properties and use in the technology of the restructuring hams beef
 
Creator Кишенько, І. І.
Кишенько, И. И.
Kishenko, I.
Гапченко, Н. О.
Гапченко, Н. О.
Hapchenko, N.
 
Subject білки
функціонально-технологічні властивості
м'ясні вироби
белки
мясные изделия
функционально-технологические свойства
proteins
functional and technological properties
meat products
 
Description Проаналізовано перспективи використання у виробництві реструктурованих шинок з яловичини екструдату сочевиці. З'ясовано характер змін нашивної сочевиці при волого-термічній обробці, що дозволяє використовувати її як джерело високоякісного білка, вуглеводів, харчових волокон. Досліджено позитивний вплив волого-термічної обробки на функціонально-технологічні властивості біополімерів сочевиці. Встановлено їх вплив на формування структури шинок.Проанализированы перспективы использования в производстве реструктурированных ветчин из говядины экструдата чечевицы. Выяснено характер изменений нашивной чечевицы при влажно-термической обработке, что позволяет использовать ее как источник высококачественного белка, углеводов, пищевых волокон. Исследовано положительное влияние влажно-термической обработки на функционально-технологические свойства биополимеров чечевицы. Установлено их влияние на формирование структуры ветчины.Analysis of the prospects for use in restructured beef hams extrudate lentils. C 'is found out the nature of changes sewed lentils with wet-heat treatment that you can use it as a source of high quality protein, carbohydrates, dietary fiber. Investigated the positive impact wet-heat treatment on functional and technological properties of biopolymers lentils. Determined their impact on the structure of the tavern.
 
Date 2013-12-10T08:21:29Z
2013-12-10T08:21:29Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Кишенько, І. І. Білкова добавка з сочевиці, її функцюнально- технологічні властивості та використання у технології реструктурованих шинок з яловичини / І. І. Кишенько, Н. О. Гапченко // Науковий вісник Львівської національної академії ветеринарної медицини імені С. З. Гжицького. – Львів: - 2007. - Том 9. - № 2. – С. 124-127.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11891
 
Language other