Білкова добавка з сочевиці, її функцюнально- технологічні властивості та використання у технології реструктурованих шинок з яловичини
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Білкова добавка з сочевиці, її функцюнально- технологічні властивості та використання у технології реструктурованих шинок з яловичини
Белковая добавка из чечевици, ее функционально-технологические свойства и использование в технологии реструктурированых ветчин из говядины Protein supplement lentils, its functional and technological properties and use in the technology of the restructuring hams beef |
|
Creator |
Кишенько, І. І.
Кишенько, И. И. Kishenko, I. Гапченко, Н. О. Гапченко, Н. О. Hapchenko, N. |
|
Subject |
білки
функціонально-технологічні властивості м'ясні вироби белки мясные изделия функционально-технологические свойства proteins functional and technological properties meat products |
|
Description |
Проаналізовано перспективи використання у виробництві реструктурованих шинок з яловичини екструдату сочевиці. З'ясовано характер змін нашивної сочевиці при волого-термічній обробці, що дозволяє використовувати її як джерело високоякісного білка, вуглеводів, харчових волокон. Досліджено позитивний вплив волого-термічної обробки на функціонально-технологічні властивості біополімерів сочевиці. Встановлено їх вплив на формування структури шинок.Проанализированы перспективы использования в производстве реструктурированных ветчин из говядины экструдата чечевицы. Выяснено характер изменений нашивной чечевицы при влажно-термической обработке, что позволяет использовать ее как источник высококачественного белка, углеводов, пищевых волокон. Исследовано положительное влияние влажно-термической обработки на функционально-технологические свойства биополимеров чечевицы. Установлено их влияние на формирование структуры ветчины.Analysis of the prospects for use in restructured beef hams extrudate lentils. C 'is found out the nature of changes sewed lentils with wet-heat treatment that you can use it as a source of high quality protein, carbohydrates, dietary fiber. Investigated the positive impact wet-heat treatment on functional and technological properties of biopolymers lentils. Determined their impact on the structure of the tavern.
|
|
Date |
2013-12-10T08:21:29Z
2013-12-10T08:21:29Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кишенько, І. І. Білкова добавка з сочевиці, її функцюнально- технологічні властивості та використання у технології реструктурованих шинок з яловичини / І. І. Кишенько, Н. О. Гапченко // Науковий вісник Львівської національної академії ветеринарної медицини імені С. З. Гжицького. – Львів: - 2007. - Том 9. - № 2. – С. 124-127.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11891 |
|
Language |
other
|
|