Запис Детальніше

Використання текстурованного борошна з квасолі у виробництві реструктурованих шинкових виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання текстурованного борошна з квасолі у виробництві реструктурованих шинкових виробів
Использование текстурованой муки из фасоли в производстве реструкторованых ветчинных изделий
Use textured flour with beans in production restructuration ham products
 
Creator Кишенько, І. І.
Кишенько, И. И.
Kishenko, I.
Гащук, О. І.
Гащук, А. И.
Haschuk, O.
Штонда, О. А.
Штонда, О. А.
Shtonda, O.
 
Subject екструзія
екстракція
м'ясні вироби
білки
функціонально-технологічні властивості
текстуроване квасолеве борошно
экструзия
экстракция
мясные изделия
белки
функционально-технологические свойства
текстурованая мука из фасоли
extrusion
extraction
meats
proteins
functional and technological properties
textured bean flour
 
Description Проаналізовано перспективи використання у виробництві реструктурованих шинок текстурованого борошна з квасолі. З'ясовано характер змін нативної квасолі при волого-термічній обробці, що дозволяє використовувати її як джерело високоякісного білка, вуглеводів, харчових волокон. Досліджено позитивний вплив волого-термічної обробки на функціонально-технологічні властивості біополімерів квасолі. Встановлено їх вплив на формування структури шинок.

Проанализированы перспективы использования в производстве реструктурированных ветчин текстурованой муки из фасоли. Выяснено характер изменений нативной фасоли при влажно-термической обработке, что позволяет использовать ее как источник высококачественного белка, углеводов, пищевых волокон. Исследовано положительное влияние влажно-термической обработки на функционально-технологические свойства биополимеров фасоли. Установлено их влияние на формирование структуры ветчины.
Analysis of the prospects for use in restructured hams teksturovannoho meal of beans . Found out the nature of changes in the native beans moist heat treatment that you can use it as a source of high quality protein , carbohydrates, dietary fiber. Investigated the positive impact wet- heat treatment on functional and technological properties of biopolymers beans. Determined their impact on the structure of the tavern.
 
Date 2013-12-10T08:21:39Z
2013-12-10T08:21:39Z
2002
 
Type Article
 
Identifier Кишенько, І. І. Використання текстурованного борошна з квасолі у виробництві реструктурованих шинкових виробів / І. І. Кишенько, О. І. Гащук, O. A. Штонда // Вісник Сумського національного аграрного університету. – Суми: - 2002. - Вип. 6. – С. 383-385.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11892
 
Language other