Використання текстурованного борошна з квасолі у виробництві реструктурованих шинкових виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання текстурованного борошна з квасолі у виробництві реструктурованих шинкових виробів
Использование текстурованой муки из фасоли в производстве реструкторованых ветчинных изделий Use textured flour with beans in production restructuration ham products |
|
Creator |
Кишенько, І. І.
Кишенько, И. И. Kishenko, I. Гащук, О. І. Гащук, А. И. Haschuk, O. Штонда, О. А. Штонда, О. А. Shtonda, O. |
|
Subject |
екструзія
екстракція м'ясні вироби білки функціонально-технологічні властивості текстуроване квасолеве борошно экструзия экстракция мясные изделия белки функционально-технологические свойства текстурованая мука из фасоли extrusion extraction meats proteins functional and technological properties textured bean flour |
|
Description |
Проаналізовано перспективи використання у виробництві реструктурованих шинок текстурованого борошна з квасолі. З'ясовано характер змін нативної квасолі при волого-термічній обробці, що дозволяє використовувати її як джерело високоякісного білка, вуглеводів, харчових волокон. Досліджено позитивний вплив волого-термічної обробки на функціонально-технологічні властивості біополімерів квасолі. Встановлено їх вплив на формування структури шинок. Проанализированы перспективы использования в производстве реструктурированных ветчин текстурованой муки из фасоли. Выяснено характер изменений нативной фасоли при влажно-термической обработке, что позволяет использовать ее как источник высококачественного белка, углеводов, пищевых волокон. Исследовано положительное влияние влажно-термической обработки на функционально-технологические свойства биополимеров фасоли. Установлено их влияние на формирование структуры ветчины. Analysis of the prospects for use in restructured hams teksturovannoho meal of beans . Found out the nature of changes in the native beans moist heat treatment that you can use it as a source of high quality protein , carbohydrates, dietary fiber. Investigated the positive impact wet- heat treatment on functional and technological properties of biopolymers beans. Determined their impact on the structure of the tavern. |
|
Date |
2013-12-10T08:21:39Z
2013-12-10T08:21:39Z 2002 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кишенько, І. І. Використання текстурованного борошна з квасолі у виробництві реструктурованих шинкових виробів / І. І. Кишенько, О. І. Гащук, O. A. Штонда // Вісник Сумського національного аграрного університету. – Суми: - 2002. - Вип. 6. – С. 383-385.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11892 |
|
Language |
other
|
|