Запис Детальніше

Оцінка процесу заморожування рослинних продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оцінка процесу заморожування рослинних продуктів
Оценка процесса замораживания растительных продуктов
Assessment of frozen vegetable products
 
Creator Сінат-Радченко, Д. Є.
Синат-Радченко, Д. Е.
Sinat-Radchenko, D.
Василенко, С. М.
Василенко, С. М.
Vasylenko, S.
Українець, А. І.
Украинец, А. И.
Ukrainets, A.
 
Subject режим зберігання
режим хранения
mode of storage
вологість продукту
влажность продукта
moisture product
зв'язана вода
связанная вода
bound water
 
Description Запропоновано формули для розрахунку кріоскопічної температури рослинних продуктів та визначення температури необоротних змін тканини продукту, наведено числові дані для ряду продуктів і приклади розрахунків.

Предложено формулы для расчета криоскопической температуры растительных продуктов и определения температуры необратимых изменений ткани продукта, приведены числовые данные для ряда продуктов и примеры расчетов.

A formula for calculating the cryoscopic temperature plant products and determining the temperature of irreversible changes in tissue product are numerical data for a range of products and examples of calculations.
 
Date 2013-12-10T11:57:30Z
2013-12-10T11:57:30Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Сінат-Радченко, Д. Є. Оцінка процесу заморожування рослинних продуктів / Д. Є. Сінат-Радченко, С. М. Василенко, А. І. Українець // Харчова промисловість. – К.: НУХТ, 2004. – Дод. до журн. № 3. - С. 153-154.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11904
 
Language other