Оцінка процесу заморожування рослинних продуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Оцінка процесу заморожування рослинних продуктів
Оценка процесса замораживания растительных продуктов Assessment of frozen vegetable products |
|
Creator |
Сінат-Радченко, Д. Є.
Синат-Радченко, Д. Е. Sinat-Radchenko, D. Василенко, С. М. Василенко, С. М. Vasylenko, S. Українець, А. І. Украинец, А. И. Ukrainets, A. |
|
Subject |
режим зберігання
режим хранения mode of storage вологість продукту влажность продукта moisture product зв'язана вода связанная вода bound water |
|
Description |
Запропоновано формули для розрахунку кріоскопічної температури рослинних продуктів та визначення температури необоротних змін тканини продукту, наведено числові дані для ряду продуктів і приклади розрахунків. Предложено формулы для расчета криоскопической температуры растительных продуктов и определения температуры необратимых изменений ткани продукта, приведены числовые данные для ряда продуктов и примеры расчетов. A formula for calculating the cryoscopic temperature plant products and determining the temperature of irreversible changes in tissue product are numerical data for a range of products and examples of calculations. |
|
Date |
2013-12-10T11:57:30Z
2013-12-10T11:57:30Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Сінат-Радченко, Д. Є. Оцінка процесу заморожування рослинних продуктів / Д. Є. Сінат-Радченко, С. М. Василенко, А. І. Українець // Харчова промисловість. – К.: НУХТ, 2004. – Дод. до журн. № 3. - С. 153-154.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11904 |
|
Language |
other
|
|