Установка для ускоренного получения насыщенных сахарных растворов
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Установка для ускоренного получения насыщенных сахарных растворов
Установка для прискореного отримання насичених цукрових розчинів Installation for rapid preparation of saturated sugar solutions |
|
Creator |
Сінат-Радченко, Д. Є.
Синат-Радченко, Д. Е. Sinat-Radchenko, D. Попов, В. Д. Попов, В. Д. Popov, V. D. |
|
Subject |
розчинення кристалів
растворение кристаллов crystal dissolution коефіцієнт насичення коэффициент насыщения saturation ratio оперативний контроль оперативный контроль operational control |
|
Description |
Розроблена і випробувана установка для прискореного отримання насичених цукрових розчинів за рахунок заміни кристалізації надлишку цукру з пересиченого розчину розчиненням його в ненасиченому, проведення процесу при більш високій температурі і використання низькочастотних вібрацій. Час отримання насичених розчинів мелас до 40 хвилин. Разработана и испытана установка для ускоренного получения насыщенных сахарных растворов за счет замены кристаллизации избытка сахара из пересыщенного раствора растворением его в ненасыщенном, проведения процесса при более высокой температуре и использования низкочастотных вибраций. Время получения насыщенных растворов меласс до 40 минут. Developed and tested the installation for accelerated preparation of saturated solutions of sugar by replacing excess sugar crystallization from the supersaturated solution by dissolving it in an unsaturated, conducting the process at higher temperatures and use low-frequency vibrations. Time of preparation of saturated solutions molasses to 40 minutes. |
|
Date |
2013-12-10T12:08:24Z
2013-12-10T12:08:24Z 1968 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Синат-Радченко, Д. Е. Установка для ускоренного получения насыщенных сахарных растворов / Д. Е. Синат-Радченко, В. Д. Попов // Пищевая промышленность. – 1968. - № 7. – С. 165-169.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11908 |
|
Language |
other
|
|