Теплоотдача вибрирующих змеевиков к сахарным растворам и утфелям
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Теплоотдача вибрирующих змеевиков к сахарным растворам и утфелям
Тепловіддача вібруючих змійовиків до цукрових розчинів і утфелів Heat transfer vibrating coils to sugar solutions and massecuite |
|
Creator |
Сінат-Радченко, Д. Є.
Синат-Радченко, Д. Е. Sinat-Radchenko, D. Попов, В. Д. Попов, В. Д. Popov, V. D. |
|
Subject |
вібрація
вибрация vibration тепловіддача теплоотдача heat критеріальне рівняння критериальное уравнение dimensionless equation |
|
Description |
У результаті обробки експериментальних даних, отриманих на спеціально створеній установці, запропоновано критеріальне рівняння для тепловіддачі вібруючих змійовиків різного діаметру і напрямки навивки до цукрових розчинів і утфель з вмістом кристалів до 45%. з'ясовано вплив одночасного з вібраціями перемішування середовища. В результате обработки экспериментальных данных, полученных на специально созданной установке, предложено критериальное уравнение для теплоотдачи вибрирующих змеевиков разного диаметра и направления навивки к сахарным растворам и утфелям с содержанием кристаллов до 45%. выяснено влияние одновременного с вибрациями перемешивания среды. The processing of the experimental data obtained on a specially created installation proposed criterion equation for heat vibrating coils of different diameters and spiraling direction to sugar solutions and massecuite with crystal content to 45%. The effect of simultaneous mixing environment with vibrations. |
|
Date |
2013-12-10T12:10:11Z
2013-12-10T12:10:11Z 1968 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Синат-Радченко, Д. Е. Теплоотдача вибрирующих змеевиков к сахарным растворам и утфелям / Д. Е. Синат-Радченко, В. Д. Попов // Пищевая промышленность. – 1968. - № 7. – С. 162-165.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11909 |
|
Language |
other
|
|