Запис Детальніше

Теплоотдача вибрирующих змеевиков к сахарным растворам и утфелям

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Теплоотдача вибрирующих змеевиков к сахарным растворам и утфелям
Тепловіддача вібруючих змійовиків до цукрових розчинів і утфелів
Heat transfer vibrating coils to sugar solutions and massecuite
 
Creator Сінат-Радченко, Д. Є.
Синат-Радченко, Д. Е.
Sinat-Radchenko, D.
Попов, В. Д.
Попов, В. Д.
Popov, V. D.
 
Subject вібрація
вибрация
vibration
тепловіддача
теплоотдача
heat
критеріальне рівняння
критериальное уравнение
dimensionless equation
 
Description У результаті обробки експериментальних даних, отриманих на спеціально створеній установці, запропоновано критеріальне рівняння для тепловіддачі вібруючих змійовиків різного діаметру і напрямки навивки до цукрових розчинів і утфель з вмістом кристалів до 45%. з'ясовано вплив одночасного з вібраціями перемішування середовища.

В результате обработки экспериментальных данных, полученных на специально созданной установке, предложено критериальное уравнение для теплоотдачи вибрирующих змеевиков разного диаметра и направления навивки к сахарным растворам и утфелям с содержанием кристаллов до 45%. выяснено влияние одновременного с вибрациями перемешивания среды.

The processing of the experimental data obtained on a specially created installation proposed criterion equation for heat vibrating coils of different diameters and spiraling direction to sugar solutions and massecuite with crystal content to 45%. The effect of simultaneous mixing environment with vibrations.
 
Date 2013-12-10T12:10:11Z
2013-12-10T12:10:11Z
1968
 
Type Article
 
Identifier Синат-Радченко, Д. Е. Теплоотдача вибрирующих змеевиков к сахарным растворам и утфелям / Д. Е. Синат-Радченко, В. Д. Попов // Пищевая промышленность. – 1968. - № 7. – С. 162-165.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11909
 
Language other