Запис Детальніше

Важливі напрямки енергозбереження у харчовій і мікробіологічній промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Важливі напрямки енергозбереження у харчовій і мікробіологічній промисловості
Важные направления энергосбережения в пищевой и микробиологической промышленности
Important areas of energy efficiency in food and microbiological industry
 
Creator Сінат-Радченко, Д. Є.
Синат-Радченко, Д. Е.
Sinat-Radchenko, D.
Василенко, С. М.
Василенко, С. М.
Vasylenko, S.
Масліков, М. О.
Масликов, М. А.
Maslikov, M. O.
 
Subject енергоємність
энергоемкость
energy
енергозбереження
энергосбережение
energy efficiency
енергобаланси
энергобалансы
energy balances
 
Description Проаналізовано комплекс заходів щодо більш ефективного використання паливно-енергетичних ресурсів (організаційні, сучасні технології і обладнання, компьютерна техніка, енергоаудит, енергобаланси, сучасні лічильники, теплоізоляція, регенерація теплоти, вторинні енергоресурси, комфортні умови для людей).

Проанализирован комплекс мероприятий по рациональному использованию топливно-энергетических ресурсов (организационные, современные технологии и оборудование, компьютерная техника, энергоаудит, энергобалансы, современные счетчики, теплоизоляция, регенерация теплоты, вторичные энергоресурсы, комфортные условия для людей).

Analyzed a set of measures to make more efficient use of energy resources (organizational, advanced technology and equipment, computer equipment, energy audits, energy balances, current meters, insulation, heat regeneration, waste energy, comfortable environment for people).
 
Date 2013-12-10T12:17:41Z
2013-12-10T12:17:41Z
2001
 
Type Article
 
Identifier Сінат-Радченко, Д. Є. Важливі напрямки енергозбереження у харчовій і мікробіологічній промисловості / Д. Є. Сінат-Радченко, С. М. Василенко, М. О. Масліков // Наукові праці УДУХТ. – 2001. - № 10, Ч. ІІІ. - С. 25-26.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11913