Важливі напрямки енергозбереження у харчовій і мікробіологічній промисловості
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Важливі напрямки енергозбереження у харчовій і мікробіологічній промисловості
Важные направления энергосбережения в пищевой и микробиологической промышленности Important areas of energy efficiency in food and microbiological industry |
|
Creator |
Сінат-Радченко, Д. Є.
Синат-Радченко, Д. Е. Sinat-Radchenko, D. Василенко, С. М. Василенко, С. М. Vasylenko, S. Масліков, М. О. Масликов, М. А. Maslikov, M. O. |
|
Subject |
енергоємність
энергоемкость energy енергозбереження энергосбережение energy efficiency енергобаланси энергобалансы energy balances |
|
Description |
Проаналізовано комплекс заходів щодо більш ефективного використання паливно-енергетичних ресурсів (організаційні, сучасні технології і обладнання, компьютерна техніка, енергоаудит, енергобаланси, сучасні лічильники, теплоізоляція, регенерація теплоти, вторинні енергоресурси, комфортні умови для людей). Проанализирован комплекс мероприятий по рациональному использованию топливно-энергетических ресурсов (организационные, современные технологии и оборудование, компьютерная техника, энергоаудит, энергобалансы, современные счетчики, теплоизоляция, регенерация теплоты, вторичные энергоресурсы, комфортные условия для людей). Analyzed a set of measures to make more efficient use of energy resources (organizational, advanced technology and equipment, computer equipment, energy audits, energy balances, current meters, insulation, heat regeneration, waste energy, comfortable environment for people). |
|
Date |
2013-12-10T12:17:41Z
2013-12-10T12:17:41Z 2001 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Сінат-Радченко, Д. Є. Важливі напрямки енергозбереження у харчовій і мікробіологічній промисловості / Д. Є. Сінат-Радченко, С. М. Василенко, М. О. Масліков // Наукові праці УДУХТ. – 2001. - № 10, Ч. ІІІ. - С. 25-26.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11913 |
|