Запис Детальніше

Про коефіцієнт масопровідності бурякової стружки

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Про коефіцієнт масопровідності бурякової стружки
О коэффициенте массопроводности свекловичной стружки
On mass conduction coefficient beet chips
 
Creator Сінат-Радченко, Д. Є.
Синат-Радченко, Д. Е.
Sinat-Radchenko, D.
Пушанко, М. М.
Пушанко, Н. М.
Pushanko, M.
Василенко, С. М.
Василенко, С. М.
Vasylenko, S.
Масліков, М. О.
Масликов, М. А.
Maslikov, M. O.
 
Subject бурякова стружка
свекольная стружка
beet chips
структура стружки
структура стружки
chip structure
час екстракції
время экстракции
the time of extraction
 
Description На основі узагальнення матеріалів багатьох наукових досліджень роботи дифузійних установок запропоновано формули оцінки шести важливих технологічних факторів (вміст цукрози і чистота клітинного соку, температура, структура стружки і довжина 100 г її, час процесу екстракції) на коефіцієнт масо провідності бурякової стружки.

На основе обобщения материалов многих научных исследований работы диффузионных установок предложено формулы оценки шести важных технологических факторов (содержание сахарозы и чистота клеточного сока, температура, структура стружки и длина 100 г ее процессе экстракции) на коэффициент массопроводности свекловичной стружки.

On the basis of summarizing the material of many research works diffusion plants proposed evaluation formulas six important technological factors (sucrose content and purity of the cell sap, temperature, structure and chip length of 100 grams, while the extraction process) by a factor of mass conductivity beet chips.
 
Date 2013-12-10T12:19:22Z
2013-12-10T12:19:22Z
2001
 
Type Article
 
Identifier Про коефіцієнт масопровідності бурякової стружки / Д. Є. Сінат-Радченко, М. М. Пушанко, С. М. Василенко, М. О. Масліков // Наукові праці УДУХТ. – 2001. - № 10, Ч. ІІІ. - С. 27-28.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11914