Про коефіцієнт масопровідності бурякової стружки
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Про коефіцієнт масопровідності бурякової стружки
О коэффициенте массопроводности свекловичной стружки On mass conduction coefficient beet chips |
|
Creator |
Сінат-Радченко, Д. Є.
Синат-Радченко, Д. Е. Sinat-Radchenko, D. Пушанко, М. М. Пушанко, Н. М. Pushanko, M. Василенко, С. М. Василенко, С. М. Vasylenko, S. Масліков, М. О. Масликов, М. А. Maslikov, M. O. |
|
Subject |
бурякова стружка
свекольная стружка beet chips структура стружки структура стружки chip structure час екстракції время экстракции the time of extraction |
|
Description |
На основі узагальнення матеріалів багатьох наукових досліджень роботи дифузійних установок запропоновано формули оцінки шести важливих технологічних факторів (вміст цукрози і чистота клітинного соку, температура, структура стружки і довжина 100 г її, час процесу екстракції) на коефіцієнт масо провідності бурякової стружки. На основе обобщения материалов многих научных исследований работы диффузионных установок предложено формулы оценки шести важных технологических факторов (содержание сахарозы и чистота клеточного сока, температура, структура стружки и длина 100 г ее процессе экстракции) на коэффициент массопроводности свекловичной стружки. On the basis of summarizing the material of many research works diffusion plants proposed evaluation formulas six important technological factors (sucrose content and purity of the cell sap, temperature, structure and chip length of 100 grams, while the extraction process) by a factor of mass conductivity beet chips. |
|
Date |
2013-12-10T12:19:22Z
2013-12-10T12:19:22Z 2001 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Про коефіцієнт масопровідності бурякової стружки / Д. Є. Сінат-Радченко, М. М. Пушанко, С. М. Василенко, М. О. Масліков // Наукові праці УДУХТ. – 2001. - № 10, Ч. ІІІ. - С. 27-28.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11914 |
|