Коефіцієнт молекулярної дифузії цукрози у водних розчинах
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Коефіцієнт молекулярної дифузії цукрози у водних розчинах
Коэффициент молекулярной диффузии сахарозы в водных растворах Molecular diffusion coefficient of sucrose in aqueous solutions |
|
Creator |
Сінат-Радченко, Д. Є.
Синат-Радченко, Д. Е. Sinat-Radchenko, D. Гулий, І. С. Гулый, И. С. Gulyy, I. Українець, А. І. Украинец, А. И. Ukrainets, A. |
|
Subject |
водний розчин
водный раствор aqueous solution вміст цукрози содержание сахарозы sucrose content градієнт концентрації градиент концентрации the concentration gradient |
|
Description |
Запропоновано формули, якими можна користуватися для визначення коефіцієнта молекулярної дифузії цукрози у соках, сиропах і міжкристальному розчині утфеля першої кристалізації цукробурякового виробництва, у сиропах і міжкристальних розчинах утфелів рафінадної і продуктивної кристалізації (крім останнього) рафінадного виробництва. Предложено формулы, которыми можно пользоваться для определения коэффициента молекулярной диффузии сахарозы в соках, сиропах и межкристального растворе утфеля первой кристаллизации свеклосахарного производства в сиропах и межкристального растворах утфелей рафинадной и продуктивной кристаллизации (кроме последнего) рафинадного производства. A formula which can be used to determine the molecular diffusion coefficient of sucrose in juices, syrups and crystal solution between the massecuite first crystallization of sugar production in syrup and crystal solution between the massecuite refining and productive crystallization (except the last) refining production. |
|
Date |
2013-12-10T12:21:15Z
2013-12-10T12:21:15Z 2001 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Сінат-Радченко, Д. Є. Коефіцієнт молекулярної дифузії цукрози у водних розчинах / Д. Є. Сінат-Радченко, І. С. Гулий, А. І. Українець // Наукові праці УДУХТ. – 2001. - № 10, Ч. І. - С. 104-105.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11915 |
|