Запис Детальніше

Коефіцієнт молекулярної дифузії цукрози у водних розчинах

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Коефіцієнт молекулярної дифузії цукрози у водних розчинах
Коэффициент молекулярной диффузии сахарозы в водных растворах
Molecular diffusion coefficient of sucrose in aqueous solutions
 
Creator Сінат-Радченко, Д. Є.
Синат-Радченко, Д. Е.
Sinat-Radchenko, D.
Гулий, І. С.
Гулый, И. С.
Gulyy, I.
Українець, А. І.
Украинец, А. И.
Ukrainets, A.
 
Subject водний розчин
водный раствор
aqueous solution
вміст цукрози
содержание сахарозы
sucrose content
градієнт концентрації
градиент концентрации
the concentration gradient
 
Description Запропоновано формули, якими можна користуватися для визначення коефіцієнта молекулярної дифузії цукрози у соках, сиропах і міжкристальному розчині утфеля першої кристалізації цукробурякового виробництва, у сиропах і міжкристальних розчинах утфелів рафінадної і продуктивної кристалізації (крім останнього) рафінадного виробництва.

Предложено формулы, которыми можно пользоваться для определения коэффициента молекулярной диффузии сахарозы в соках, сиропах и межкристального растворе утфеля первой кристаллизации свеклосахарного производства в сиропах и межкристального растворах утфелей рафинадной и продуктивной кристаллизации (кроме последнего) рафинадного производства.

A formula which can be used to determine the molecular diffusion coefficient of sucrose in juices, syrups and crystal solution between the massecuite first crystallization of sugar production in syrup and crystal solution between the massecuite refining and productive crystallization (except the last) refining production.
 
Date 2013-12-10T12:21:15Z
2013-12-10T12:21:15Z
2001
 
Type Article
 
Identifier Сінат-Радченко, Д. Є. Коефіцієнт молекулярної дифузії цукрози у водних розчинах / Д. Є. Сінат-Радченко, І. С. Гулий, А. І. Українець // Наукові праці УДУХТ. – 2001. - № 10, Ч. І. - С. 104-105.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11915