Запис Детальніше

Аналіз впливу консервувальних сумішей на механізм окиснення ліпідного комплексу варених кормів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз впливу консервувальних сумішей на механізм окиснення ліпідного комплексу варених кормів
Анализ влияния консервирующих смесей на механизм окисления липидного комплекса вареных кормов
The analysis of influence of preserving mixes on the mechanism of oxidation of a lipidic complex boiled forages
 
Creator Топчій, О. А.
Топчий, О. А.
Topchiy, O.
Клименко, М. М.
Клименко, М. Н.
Klimenko, M.
 
Subject тваринний корм
пероксидне число
консервувальна суміш
жир
животный корм
перекисное число
консервирующая смесь
жир
animal forage
peroxide number
a preserving mix
oil
 
Description У роботі наведено результати досліджень по введенню консервувальних сумішей, які дозволяють гальмувати псування жирової фази вареного тваринного корму як за рахунок антиокислювальних компонентів, що входять до складу розроблених рецептур, так і за рахунок включення органічних кислот, які пригнічують життєдіяльність мікроорганізмів, розвиток яких спричиняє небажані біохімічні перетворення.В работе приведены результаты исследований по введению консервирующих смесей, которые позволяют тормозить порчу жировой фазы вареного животного корма как за счет антиокислительных компонентов, входящих в состав разработанных рецептур, так и за счет включения органических кислот, которые подавляют жизнедеятельность микроорганизмов, развитие которых вызывает нежелательные биохимические преобразования.The paper presents the results of research on the introduction of a preserving mixes that allow retard spoilage fat phase of cooked animal feed as a by-oxidant components that are part of the developed formulations, and to include organic acids that inhibit the activity of microorganisms, which leads to the development of undesirable biochemical transformation.
 
Date 2013-12-10T11:00:22Z
2013-12-10T11:00:22Z
2001
 
Type Article
 
Identifier Топчій, О. А. Аналіз впливу консервувальних сумішей на механізм окиснення ліпідного комплексу варених кормів / О. А. Топчій, М. М. Клименко // Наукові праці Українського державного університету харчових технологій. - 2001. - № 10. – Ч. 2. - С. 73-74.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11903
 
Language other