Аналіз впливу консервувальних сумішей на механізм окиснення ліпідного комплексу варених кормів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Аналіз впливу консервувальних сумішей на механізм окиснення ліпідного комплексу варених кормів
Анализ влияния консервирующих смесей на механизм окисления липидного комплекса вареных кормов The analysis of influence of preserving mixes on the mechanism of oxidation of a lipidic complex boiled forages |
|
Creator |
Топчій, О. А.
Топчий, О. А. Topchiy, O. Клименко, М. М. Клименко, М. Н. Klimenko, M. |
|
Subject |
тваринний корм
пероксидне число консервувальна суміш жир животный корм перекисное число консервирующая смесь жир animal forage peroxide number a preserving mix oil |
|
Description |
У роботі наведено результати досліджень по введенню консервувальних сумішей, які дозволяють гальмувати псування жирової фази вареного тваринного корму як за рахунок антиокислювальних компонентів, що входять до складу розроблених рецептур, так і за рахунок включення органічних кислот, які пригнічують життєдіяльність мікроорганізмів, розвиток яких спричиняє небажані біохімічні перетворення.В работе приведены результаты исследований по введению консервирующих смесей, которые позволяют тормозить порчу жировой фазы вареного животного корма как за счет антиокислительных компонентов, входящих в состав разработанных рецептур, так и за счет включения органических кислот, которые подавляют жизнедеятельность микроорганизмов, развитие которых вызывает нежелательные биохимические преобразования.The paper presents the results of research on the introduction of a preserving mixes that allow retard spoilage fat phase of cooked animal feed as a by-oxidant components that are part of the developed formulations, and to include organic acids that inhibit the activity of microorganisms, which leads to the development of undesirable biochemical transformation.
|
|
Date |
2013-12-10T11:00:22Z
2013-12-10T11:00:22Z 2001 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Топчій, О. А. Аналіз впливу консервувальних сумішей на механізм окиснення ліпідного комплексу варених кормів / О. А. Топчій, М. М. Клименко // Наукові праці Українського державного університету харчових технологій. - 2001. - № 10. – Ч. 2. - С. 73-74.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11903 |
|
Language |
other
|
|