Програма та Робоча програма навчальної дисципліни “Харчова хімія" (для студентів 2 курсу денної та заочної форм навчання за напрямом підготовки 6.140101 Готельно-ресторанна справа)
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Програма та Робоча програма навчальної дисципліни “Харчова хімія" (для студентів 2 курсу денної та заочної форм навчання за напрямом підготовки 6.140101 Готельно-ресторанна справа)
|
|
Creator |
Зайцева, І.С.
|
|
Subject |
План 2014
|
|
Date |
2013-12
|
|
Type |
Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/34432/1/%D0%A0%D0%9F%20GOT.doc
Зайцева, І.С. (2013) Програма та Робоча програма навчальної дисципліни “Харчова хімія" (для студентів 2 курсу денної та заочної форм навчання за напрямом підготовки 6.140101 Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован) |
|
Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/34432/
|
|