Запис Детальніше

Utilization of shungite forimproving quality and safety of juices

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Utilization of shungite forimproving quality and safety of juices
Використання шунгіта для підвищення якості та безпеки соків
Использование шунгита для повышения качества и безопасности соков
 
Creator Melnik, L.
Sheiko, T.
Мельник, Л. М.
Шейко, Т. В.
Мельник, Л. Н.
Шейко, Т. В.
 
Subject nitrate ions
ammonia nitrogen
shungite
нітрат-іони
амонійний азот
шунгіт
нитрат-ионы
аммонийный азот
шунгит
 
Description Found that shungite has effective adsorption properties relative to nitrate ions from beet juice. Shungit also absorbs ammonium ions in drinking water. An illustration of the mechanism of adsorption processes in the "solid - liquid". Встановлено, що шунгіт володіє ефективними адсорбційними властивостями, щодо нітрат-іонів із соку столового буряка. Шунгіт поглинає також іони амонійного азоту із питної води. Наведено пояснення механізму адсорбційних процесів в системі «тверде тіло - рідина». Установлено, что шунгит обладает эффективными адсорбционными свойствами, относительно нитрат-ионов из сока столовой свеклы. Шунгит поглощает также ионы аммонийного азота с питьевой воды. Приведены объяснения механизма адсорбционных процессов в системе «твердое тело - жидкость».
 
Date 2013-05-22T14:15:33Z
2013-05-22T14:15:33Z
2010
 
Type Thesis
 
Identifier Melnik, L. Utilization of shungite forimproving quality and safety of juices / L. Melnik, T. Sheiko // Carbon 2010 : The Annual Word Conference on Carbon, 11-16.07.2010, Clemson University, Soute Carolina, USA. - 2010. - P. 145.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7879
 
Language other